Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Országosra bővíti hálózatát a FreeStart

Index
2002.08.07. 11:34
A FreeStart ingyenes internetszolgáltató augusztus 7-től 19 körzettel bővíti szolgáltatási területét. A mostani 19 új körzet mellett kísérleti jelleggel további három primer körzetben NeoPhone VPN alapú, ingyenes internet hozzáférést indított a cég anyavállalata, az EuroWeb Rt. közreműködésével. Ezzel együtt 25-re növekszik a szolgáltatásba bevont primer körzetek száma. A cég idén karácsonyig Magyarország összes településén elérhetővé kívánja tenni ingyenes internetszolgáltatását.

A cég megszüntette a februárban túlterhelés miatt bevezetett este 18 és 24 óra között automatikus óránkénti kapcsolatmegszakítást. A FreeStart közleménye szerint az új internetes telefondíjkedvezmények a kedvezményes idősávot kiszélesítették, az általakulóban lévő felhasználói szokások és a megnövelt behívókapacitás várhatóan hosszú távon is biztosítja a foglaltságtól mentes behívási lehetőséget.

ISDN vonalról történő internetezés esetén a cég lehetőséget biztosít két csatorna egyidejű, párhuzamos használatára, ezzel duplájára, 128 Kbit/s sávszélességűre növekszik a letöltési sebesség. A FreeStart szolgáltatását üzleti felhasználók is korlátlanul igénybevehetik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?