Huba
17 °C
33 °C

Országosra bővíti hálózatát a FreeStart

Index
2002.08.07. 11:34
A FreeStart ingyenes internetszolgáltató augusztus 7-től 19 körzettel bővíti szolgáltatási területét. A mostani 19 új körzet mellett kísérleti jelleggel további három primer körzetben NeoPhone VPN alapú, ingyenes internet hozzáférést indított a cég anyavállalata, az EuroWeb Rt. közreműködésével. Ezzel együtt 25-re növekszik a szolgáltatásba bevont primer körzetek száma. A cég idén karácsonyig Magyarország összes településén elérhetővé kívánja tenni ingyenes internetszolgáltatását.

A cég megszüntette a februárban túlterhelés miatt bevezetett este 18 és 24 óra között automatikus óránkénti kapcsolatmegszakítást. A FreeStart közleménye szerint az új internetes telefondíjkedvezmények a kedvezményes idősávot kiszélesítették, az általakulóban lévő felhasználói szokások és a megnövelt behívókapacitás várhatóan hosszú távon is biztosítja a foglaltságtól mentes behívási lehetőséget.

ISDN vonalról történő internetezés esetén a cég lehetőséget biztosít két csatorna egyidejű, párhuzamos használatára, ezzel duplájára, 128 Kbit/s sávszélességűre növekszik a letöltési sebesség. A FreeStart szolgáltatását üzleti felhasználók is korlátlanul igénybevehetik.