Gusztáv
3 °C
7 °C

Szeptemberi telefondíjemelések a Matávnál

Index
2002.08.07. 14:28
Az egyéni fővonal szeptember elsejétől a jelenlegi bruttó 2998 forint helyett 3080 forint lesz, míg az üzleti fővonal 4030 forintról 4150 forintra emelkedik. A helyi hívások percdíjai csúcsidőben 10 százalékkal, csúcsidőn kívül 8,33 százalékkal emelkednek. Csökken viszont a kapcsolási díj 10,53 százalékkal (4,75-ről 4,25 forintra).

Változik a percdíj a Vivendi, a HTCC, a Monortel és az Emitel hálózatában végződő hívások esetében, ugyanis ezen szolgáltatók Referencia Összekapcsolási Ajánlatában a Matávénál magasabb összekapcsolási díjakat hagyott jóvá a Hírközlési Döntőbizottság. Ezért a Matáv hálózatán kívüli vezetékes hálózatokba irányuló hívások díja emelkedik szeptember 1-jétől a Bázis, Minimál, és Csevegő díjcsomagokban.

A belföldi távolsági és az agglomerációs (helyközi II.) hívások percdíja a hálózaton belül (azaz a Matáv szolgáltatási területén belül hívott számok esetében) nem változik. A Kontroll és Ritmus díjcsomagokat használó ügyfelek továbbra is változatlan percdíjjal hívhatják a többi vezetékes szolgáltató ügyfeleit. A mobil irányokba menő hívások és a külföldi beszélgetések percdíja is változatlan marad.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!