Próbálja ki az igazszerelem-kalkulátort!

2005.12.13. 15:01
0 hozzászólás

"Pillangókat érzel a hasadban, ha meglátod? Csak fizikai vonzódás, vagy ez az igaz szerelem? Minden csodálatosan alakul, vagy ez is csak egy felesleges próbálkozás? Mielőtt elhamarkodottan azt mondanád: Szeretlek!, használd a Crush Calculatort és derítsd ki, ő-e az igazi!"

A Hoaxkábel rátalált az igazira, az első olyan átverésre, amit szíve szerint nem is leplezne le, de olvasói magánéletét féltve végül úgy döntött, kitálal.

Az igazszerelem-kalkulátor (CrushCalculator) az átverős körlevelek Afroditéja. A kalkulátor működése egyszerű: saját neve mellett beírja három olyan ember nevét, aki tetszik Önnek, és szívesen venné, ha az derülne ki, ő az igazi. A kalkulátor egy pillanat alatt száz százalékos biztonsággal megmondja ki az egyetlen és igazi. Vagyis nem.

Valójában hatalmas átverésről van szó, mindhárom igazszerelem-várományos nevét az az ismerőse kapja, aki virtuális úton megajándékozta a kalkulátor linkjével. (Figyelem! Ha a fenti linken működésbe hozza a kalkulátort, a Hoaxkábel mindent megtud!)

Vegyük a leggonoszabb példát, amikor a barátja/baratnője/férje/felesége küldi el a linket, maga buzgó őszinteséggel beírja, hogy Görög Zita, Dobó Kata és Kozsó, a három név legközelebbi hozzátartozója postafiókjában landol. Próbálja ki a kalkulátort, készítsen saját linket, tréfálkozzon, de aztán védje ki a maga felé repülő tányért, és vigyázzon, nehogy megsérüljön, miközben az orrára csapnak egy ajtót!