Lánclevélben keresték az eltűnt lányt, holtan találták egy tóban

2006.03.14. 11:56
0 hozzászólás

Hoaxot kerestünk, családi tragédiát találtunk. A hamisnak tűnő lánclevél ezúttal valódi, a február végén eltűnt, 28 éves sárvári nőt az interneten keresték barátai. Március 13-án Sz. Violát holtan találták a sárvári Téglagyári tóban. Ne küldje tovább!

A lánclevél

Kedves Ismerősök!
Sárvárról 2006. február 27-én (hétfőn) délben elment otthonról Sz. Viola (27 éves). Azóta kétségbe esetten keresi édesanyja, családja és barátai. Iratokat nem vitt magával, semmi nyomot nem hagyott maga után. Képet mellékeltünk Violáról! Kérjük, ha valamit tudtok róla, láttátok valahol ezekre az e-mail címekre írjatok!

(a három emailcímet a barátok kérésére nem közöljük)
Kérlek továbbítsátok ezt az e-mailt hogy minél több emberhez eljusson!
Előre is köszönjük mindenki segítségét!

A tények

Kovács Endre rendőr alezredes, sárvári rendőrkapitány megerősítette, hogy a 28 éves nő eltűnt, a Sarvar.hu március ötödikén jelentette meg a nyomozásról a rendőrségi felhívást.

A lánclevélben teljes névvel és három fotóval szerepel Sz. Viola, egyiken Ausztráliában egy koalával látható. A három megadott email-cím közül Viola egyik barátnőjével vettük fel a kapcsolatot, aki megkért, figyelmeztessük az internetezőket, ne küldjenek több levelet a címekre, ugyanis barátnőjét március 13-án holtan találták.

A Sarvar.hu híre szerint Sz. Viola feltehetően öngyilkos lett, holttestét a sárvári Téglagyári tóban találták.