Lánclevélben keresik a Szigeten eltűnt lányt

2006.08.18. 11:45
0 hozzászólás

Az Index, a Nők Lapja és az iWiW fórumain, majd lánclevélben is keresték a tizenhét éves nyíregyházi lányt, aki augusztus 14-én a Placebo koncert alatt tűnt el a Szigeten.

A lánclevél

"Segítsetek plz!!!
Tegnap, azaz 14.-én hétfőn este a Placebo koncert alatt eltűnt H. Eszter, egy 17 éves lány a Szigeten/ről!!! H. Eszter iwiw adatlapján látható!
Hátha látta valaki...

Még valami: fekete felső és nadrág,a pulcsiján sweet cherry felirat és cseresznye, fekete pánt a hajában
Ebben látták utoljára!
Ha tudtok valamit hívjátok ezt a számot:70/***-****"

Mi történt?

Nyomozásunk eredményeként nem derült ki, vajon miért éppen a rendkívül unalmas Placebo alatt tűnt el a nyíregyházi gimnazista, de az biztos, hogy a Sziget végeztével megkerült.

A lánclevélben található telefonszámon az eltűnt (majd meglett) lány édesanyjának barátnője jelentkezett, és az Indexnek elmondta, miután Eszter hétfőn este nem jelent meg a budapesti rokonoknál, ahol aludnia kellett volna, a család aggódni kezdett. "Kedden kellett volna hazamennie Nyíregyházára, de amikor már 24 órája nem jelentkezett, elkezdtük az interneten is keresni. Három napra rá, szerdán, a Sziget befejeződése után megtaláltuk, az msn-en jelentkezett, hogy minden rendben vele" – mondta a megkönnyebbült ismerős, aki éjszakánként több telefonhívást kapott a lánclevél miatt, és kéri, most hogy H. Eszter megkerült, ne hívogassák többet.