Kamu a netet bejárt iPhone 6-fotó

2014.02.13. 10:57
3 hozzászólás

Már majdnem eltelt fél év a legutolsó iPhone bemutatója óta, ilyenkor kezdenek megjelenni az első kémfotók az állítólagos utódról. Most sincs ez másként, a szakoldalakon kezdtek szivárogni képek. Nagyon gyorsan el is terjedtek, főleg, hogy egy olyan blogger oldalán jelentek meg, akinek komoly múltja van Apple-termékekről készült képek kiszivárogtatásában.

A szaksajtó egy Sonny Dickson nevű bloggert idéz, ő szerezte meg állítólag az iPhone 6 fotóit. Ezek szerint az új mobil nagyobb lesz, mint az 5s vagy az 5c. A dizájnja alapján az iPad Air és az iPod Touch közé teszi a mobilt. Jóval vékonyabb is lesz az iPhone 5s-nél. Sokat nem tévedhet ezzel a kijelentéssel, hiszen a trendek azt mutatják, hogy az új mobilok általában vékonyabbak és nagyobbak az elődöknél.

2.png
Fotó: sonnydickson.com

Azért hozzáteszi Dickson, hogy nem száz százalékig biztos abban, hogy ezek a végleges elő- és hátlapok. Amiért mégis a nagyobb szaklapokba is bekerülhettek a képek, hogy Dicksonnak elég pontos értesülései voltak a múltban az Apple termékeivel kapcsolatban. Ő volt az első, akinek sikerült megszereznie az iPad Air és a retinakijelzős iPad mini fotóit.

A mostani képekről azonban kiderült, hogy Martin Hajek dizájner korábbi képeinek elforgatott változatai