A NASA tagadja a szeptemberi világvégét

2015.06.09. 09:09

Legközelebb szeptemberben lesz világvége; igen, megint, mint 2012. december 21-én, a maja apokalipsziskor, vagy a 2011 májusában történt elragadtatáskor. Mivel épp ezt a cikket olvassák, valószínűleg önöknek is feltűnt, hogy ezek nem következtek be, de a következő kataklizma nyilván sikeres lesz. Igaz, hogy a NASA ezt cáfolja, de hát ki hisz azoknak, a holdra szállást is meghamisították.

A NASA-nak nincs tudomása közelgő aszteroidáról vagy üstökösről, aminek a pályája ütközne a Földével, így egy nagyobb becsapódás esélye meglehetősen alacsony. Ami azt illeti, legjobb tudomásunk szerint semmilyen nagyobb objektum nem fog ütközni a Földdel a következő néhány száz évben.

– mondta a NASA szóvivője, arra reagálva, hogy egyesek azt olvasták ki a Bibliából, hogy 2015 szeptemberében, valamikor 22-e és 28-a között érkezik egy óriási égitest (meteor vagy üstökös), és szétvágja a Földet.

A pletyka már évek óta kering, de az Inquisitr mostanra kiderítette, hogy mi volt a forrása. Egy saját magát prófétának tartó férfi, Rev Efrain Rodriguez azt állította, hogy Isten közvetlenül megüzente neki, hogy egy aszteroida fog becsapódni Puerto Rico közelében; ez földrengéshez, majd szökőárhoz vezet, ami letarolja az Egyesült Államok keleti partját, Mexikót és Dél-Amerikát.

Rodriguez azt mondja, hogy a NASA is megerősítette a gyilkos aszteroida röppályáját, és Barack Obama elnököt is tájékoztatták arról, hogy mi fog történni. Ők persze semmi mást nem csináltak, csak biztosították a gazdagok és hatalmasok túlélését.

Hasonlóan megbízható források szerint a francia külügyminiszter, Laurent Fabius és John Kerry amerikai külügyminiszter vitája is előre jelzi a közelgő katasztrófát. Fabius ugyanis a klímaváltozással kapcsolatban azt mondta, hogy

ahogy mondtam, 500 napunk van, hogy elkerüljük a klímaváltozással járó káoszt. Tudom, hogy Obama elnök és John Kerry is elkötelezettek a téma iránt, így remélem, hogy velük, valamint több más baráttal sikert érhetünk el ebben a fontos kérdésben.

Coercian Code – Dark Times Upon Us blog szerzője szerint ez a mondat volt a közelgő apokalipszis hivatalos bejelentése. Ha igaz, nagyjából 500 napunk maradt hátra.

Bár a NASA következetesen tagad (miért akarnának pánikot kelteni?), a kommentelőket nem lehet átverni: a Coercian Code-on azt is megfejtették, hogy ha nem egy meteor, akkor az LHC fogja szétrobbantani a bolygót. Elvégre a CERN logója a 666-os szám, így simán lehet, hogy a Sátán végül nem üstökös, hanem hadronütköztető formájában ölt testet.