A magyar mezben parádézó Cristiano Ronaldo képén ámuldoznak az interneten

2016.06.29. 07:05

A magyar–portugál meccs után nemcsak az utcákon tört ki az euforikus tömegpszichózis, hanem a közösségi médiában is. A meccsről készült egy csomó mém is; ezeknek az egyik kedvenc figurája Cristiano Ronaldo volt. Akadtak köztük szándékosan vicces feldolgozások, és olyanok is, amiket mindenki komolyan vett.

A Facebookon nagyot futott egy kép, amin a focista a magyar válogatott 7-es számú mezét viseli – ami egyébként Dzsudzsák Balázsé. Egyesek tudni vélték, hogy Ronaldo így tiszteleg a magyar válogatott előtt. A képre 11 ezren reagáltak, 4583-an megosztották, és 245 komment érkezett rá. Bocsássák meg, amiért nem számoltuk össze, ezek közül hány szólt arról, hogy

ez óriási kamu,

ugyanis az eredeti képen C. Ronaldo csíkos pólót visel.

cronaldo

Ijesztőnek tűnhet, hogy a Facebook milyen jól vezeti a hülyeséget, de belegondolva, hogy az oldalnak egymilliárd aktív felhasználója van, ennyi hülye nem is sok egy kamuhírre. Persze, a Facebookon rengeteg kamuhírt osztanak meg, de a megosztók között is nyilván nagy az átfedés, szóval van rá remény, hogy az emberiség nem kizárólag hülyékből áll. Például vannak hatmilliárdan, akik nem használják a Facebookot.