Hamis repülőjegyes nyereményjáték terjed az interneten, ne dőljön be

2019.10.15. 18:07

A Wizz Air tudomására jutott, hogy a fogyasztók megtévesztésére alkalmas, a Wizz Air arculatához hasonló, illetve azzal megegyező kinézetű weblap, illetve Facebook-oldal terjed a közösségi médiában, írja a sajtóközleményében a légitársaság.

AZ OLDAL ÉS A POSZT HAMISAN AZT ÍGÉRI, HOGY EGY MEGOSZTÁSSAL, VALAMINT NÉHÁNY KÉRDÉSRE ADOTT HELYES VÁLASSZAL A FELHASZNÁLÓ 2 DB WIZZ AIR REPÜLŐJEGYET NYERHET.

A Wizz Air ezúton is szeretné megerősíteni, hogy a vállalat hivatalos honlapja a www.wizzair.com címen található. Bármilyen promóciót, illetve versenyt a légitársaság kizárólag a saját hivatalos honlapján, illetve a saját hivatalos közösségimédia-felületein, valamint a WIZZ hírlevélben hirdet meg.

A Wizz Air azt tanácsolja, hogy a felhasználók kizárólag a vállalat hivatalos csatornáit keressék fel, más, a repülőtársaság akcióiról, felhívásairól szóló oldalakra, linkekre ne kattintsanak. A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket azon személyek, illetve jogi személyiségek ellen, akik hamisan állítják, hogy a Wizz Air nevében járnak el, illetve akik a Wizz Air nevében félrevezetik, megtévesztik a fogyasztókat.

Egyébként szokott terjedni egy Indexre hasonlító oldal is a közösségi médiában, az 1 eurós telefont kínál a gyanútlan internetezőknek. Az ilyen oldalakat nagyon nehéz lekapcsolni, a legtöbbet azzal lehet tenni, ha szól az ismerőseinek, hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az sok esetben nem igaz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek