Nem, nem szólaltak fel a japán parlamentben a hun-magyar testvéreik trianoni tragédiájáról

2020.06.05. 10:22

Már közel 150 ezer megtekintésnél jár az a tegnap feltöltött videó Youtube-on, amin a japán parlament egy ülése látható magyar felirattal. A videó címe: "A japán parlamentben Trianonról!" a leírás pedig az, hogy: "Oszátok meg! A magyaroknak tudniuk kell hogy nincsenek egyedül!"

A mai napon megemlékezünk arról a szomorú tragédiáról, ami a magyarokat érte.

– olvasható a magyar felirat. "Ahogy minket japánokat, úgy magyar testvéreinket is kirabolták a győztesek! Turáni testvéreinkre emlékezünk ma."

Talán a cikk címe után senkit nem lep, hogy

AZ EGÉSZ EGY ORDAS NAGY KAMU. az eredeti szöveg és a felirat köszönőviszonyban sincsenek.

Már alapból gyanús, hogy le vannak tiltva a hozzászólások, ráadásul ilyen horderejű diplomáciai kijelentést nem szoktak csak úgy fű alatt megtenni, ha tényleg elhangzott volna bármi hasonló, azzal tele lenne az egész nemzetközi sajtó, de a magyar biztosan. A turáni testvérek után a videó második felében teljesen megszaladt a készítő fantáziája, a felirat szerint ugyanis az egyik képviselő azt mondja, hogy

"ez a világ nem készült fel még arra a tudásra, amit a vatikáni levéltárban teljes titokban őriznek a hunok gyermekeinek nagyszerűségéről."

Valószínűleg az történt, mint a Bukás mémesült jeleneténél, ahol a dühöngő Hitler monológja alá vágnak be vicces feliratokat - csak míg ott nyilvánvaló, hogy a feliratnak semmi köze az eredetihez, itt a készítők tudatosan arra mentek rá, hogy megtévesszék a nézőket. 

De akit még a Dan Brown regényekbe illő fordulat sem győz meg arról, hogy a japán parlamentben nem volt szó Trianonról, és a szíriuszi szkíta-hun-ősmagyar titkos tudásról, az egyszerűen nyomja be a Youtube-on a hang alapján automatikusan generált feliratot, és állítsa a fordítás nyelvét angolra. Máris kiderül, hogy nem meglepő módon a koronavírusról beszélnek a videón a japán honatyák, és nem az Európába elszakadt sztyeppei testvéreikről.   • Hírek
  • Árfolyam