Hajdú Péter mémesedni próbál

2013.01.29. 11:36

Ócska kartonpapírra írt piros betűkkel és írásjelhalmozással hirdeti Hajdú Péter műsorvezető, hogy háromezer lájkért meghívja egyik rajongóját egy ebédre. A marketingkampány alapja egy norvég srác hasonló felhívása, aki 1 millió lájkot kért azért, hogy a mellette ülő nő szexeljen vele. A szükséges mennyiség 18 óra alatt összejött, a bejegyzés viszont azóta eltűnt, nem tudni, lett-e bármi az ígéretből.

Hajdú ugyan eredetileg nem szexre hív, a vicces kedvű internetezők azonban ezt a lehetőséget is belelátták a könnyen módosítható kartonpapírba. Mire kérheti még a műsorvezető rajongóit? Nézze meg galériánkban!

Az egymillió lájkolás példája nemcsak Magyarországon bizonyult ragadósnak. Valójában már a szexelős történetnek is van előzménye, január közepén egy massachusettsi család öt gyereke unszolására az apa, Ryan Cordell belement, hogy egymillió facebookos támogatóért, kapnak egy kiskutyát.

Két napra rá jött a szex, majd robbant a bomba: jött egymillió lájkért apám leszokik a drogokról, az egymillió lájkért cserébe a barátnőm nem megy abortuszra, és a teljesen abszurd  egymillió lájkért a feleségem kecskét szül, vagy az egymillió lájkért péniszt tetováltatok a homlokomra. Az őrületnek pedig nincs vége, ahogy ezt Hajdú Péter példája is mutatja.

UPDATE: Cikkünk megjenése után az alábbi, rövid levelet kaptuk Hajdú Pétertől:

Ez most jogos:)

Üdv,

Hajdú Péter