18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pistának és mémnek jó lesz!

2013.02.21. 15:00

Ahogy az lenni szokott manapság, egyetlen nagyobb port kavart, magyar közéleti esemény sem marad mémesítés nélkül. Az internetezők most is kitettek magukért, az ELTE BTK HÖK által a gólyákról készített, részletes és vulgáris jellemzéseket is tartalmazó lista gyorsan önálló életre kelt.

A zsidó, cigány, illetve a hamar eposzi jelzővé váló „basznivaló egyiptológus” hívószavak megtették hatásukat, a feliratok hamar más mémekre, személyekre kerültek, de készült alternatív, az eredeti jellemzések mellett politikusok neveit tartalmazó lista is. Külön figyelmet kapott a „Pistának jó lesz” megjegyzés, a netezők vad találgatásba kezdtek arról, ki is lehet valójában az illető (Szávay István virslis képe is előkerült). A lenti galériában ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat – de vigyázat, a mémek, akárcsak a lista, vulgárisak!

A mutálódás is gyorsan megindult, Zagyva György Gyula legutóbbi fiaskója Osztolykán Ágnessel hamar a HÖK-ös listát parodizáló mémáradat része lett. Ön is látott vagy készített vicces listát? Küldje be nekünk!  • Bérelnék
  • Hírek