Aki nem bírja a pálinkát, ne tartson vak komondort

2013.04.30. 13:36

Balogh József, fideszes országgyűlési képviselő nem egészen tisztázott körülmények között valószínűleg betörte élettársa orrát, a nő most kórházban fekszik. A körülmények most az egyszer tényleg nem egészen tisztázottak: addig még mindenkinek megvan, hogy az ember csont részeg, filmszakadása lesz (órákig nem emlékszik semmire), reggel meg megnyitja a falunapot, mintha mi sem történt volna.

A probléma, hogy eközben úgy tűnik, valahogy betört a hölgy orra. A kormány pár hónappal ezelőtt foglalkozott az üggyel, nem csoda, ha sokan egyből az éjjeli szavazásra elsikált, elég furcsa vitákat megélt családon belüli erőszakra tippelnek.

Balogh szerint azonban van egy sokkal kézzelfoghatóbb magyarázat: az asszony elesett a vak komondorban. A netezők ezt a mondatot nem hagyhatták szó nélkül. Komondor vagy Commodore? Vigyázz, a kutya vak? Lehetséges magyarázatok és figyelmeztető táblák galériánkban. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek