1 millió lájk, és nem öntöm el Budapestet!

2013.06.06. 16:50

Amióta a Duna árad, elárasztották az internetet a vicces képek is: két napja még a belügyminisztériumé és a távolba révedő Orbán-Tarlós párosé volt a főszerep, azóta új célpontokat találtak maguknak a netezők. Nem csoda, hogy nevetnek, az árvízzel kapcsolatos kommunikáció, ahogy Orbán Viktor, Pintér és a többi politikus elérhető emberként járják az országot, olyan, mintha egy Szomszédokba oltott Éjjel-Nappal Budapestet néznénk.

Rogán Antal mindenki megelégedésére divatos felszerelésben jelent meg kampányolni egy kicsit kemény munkával valóban hozzátenni az árvízi védekezéshez. A dologból persze pillanatok alatt viccelődés lett, megszületett a luxusmárkás földdöngölő.

Nem úszta meg Orbán Viktor sem, akinek sikerült nagyon látványosan elfáradnia, és szakértői szemmel szemlélnie a folyószakasz egyik térképét. Szerencsétlenségére a végeredmény egy egészen újszerű Bukás-videó lett.

A pár hónapja hódító egymillió lájkos sablon sem maradhatott el, most elvileg a Duna nem önti el majd Budapestet, ha összegyűlik a megfelelő mennyiség. A legjobb alkotásokért kattintson galériánkra.