no

A csapból is Psy folyik Koreában

2013.06.23. 11:32

Psy, és a tavalyi év legnagyobb slágere, a mémmé vált, és kismillió feldolgozást megélt Gangnam style az istennek nem hajlandó kimenni a divatból. Miután magát a számot (nem kis mértékben a folytatás slágernek a Gentlemannek köszönhetően) már kevesebbet játsszák a rádiók, a hazájában óriási sztárnak számító Psy, becsületes nevén Park Jae-sang fejest ugrott a reklámiparba, és szinte válogatás nélkül adja mindenféle termékhez a nevét és a már unalomig ismert zenét.

Bár ezzel valószínűleg még többet keres, mint az iTunes-letöltésekkel és a YouTube-os reklámbevétellel, a dolog nem kicsit ironikus, hiszen a Gangnam style eredetileg éppen a pénzközpontú, hedonista szöuli aranyifjakat, és a rájuk kétségbeesetten hasonlítani próbáló prolikat figurázza ki. Emellett az egész jelenség elképesztően vicces is, ahogy ugyanazzal az arckifejezéssel és mozdulatokkal mindig mást reklámoz a sztár.

Ugyanennek nyugaton egyelőre semmi látható jele, az amerikai tévében a Super Bowl szünetében debütált pisztáciareklám óta nemigen látni hősünket a hirdetési blokkokban. Megmutatjuk a tíz legviccesebb és legmeghökkentőbb koreai Psy-reklámot a Buzzfeed összeállítása alapján.

싸이 신라면블랙 극장CF_A
[U+ LTE] PSY "OPPAN U+style" TV Commercial(30s.)
"확 깬다~ 컨디션 스타일!" - 헛개컨디션_여자편15'
용기샷 (Psy Liquor Courage Shot)
싸이가 나온 카스라이트 광고!!
[선수학개론 클럽편]
Psy + d (백스테이지 편) 20초
놀부 광고 (놀부 사용법)
아삭스타일 싸이와 이승기가 소개하는 삼성 지펠아삭!
업무 보다 많은 잡무

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM