A kedvenc részem, amikor eldől a palacsinta

2013.09.14. 15:50

Új kedvenc videója van az internet népének: már egymilliónál jár a megtekintések számlálója a Waffle falling over című videónak, ami mindössze hét másodperces, és az látható benne, ahogy egy konyhaasztalon élére állított palacsinta pár másodperces őrjítő várakozás után egyszer csak eldől. Ne a jó magyar vékonytésztás, feltekert palacsintára tessék gondolni, hanem az Amerikában népszerű, itthon gofri néven is futó négyszögletes waffle-ra. A videó közel 12 ezer lájkot kapott az oldalon, és mindössze 440 negatív értékelést - ezek nyilván olyanoktól származnak, akik nem értették a viccet.

A videónak ugyan az égvilágon semmi értelme nincs, de éppen ennek köszönheti a sikerét, remek mulatság az ismerőseinkkel megosztani, és figyelni, ahogy nem értik, mi a pláne ebben. Vagy éppen azt, amikor úgy csinálnak, mintha értenék. Az eredeti feltöltő, Schnöölehelettelettö a sikeren felbuzdulva rögtön remixek készítésébe fogott, de mások is a nyomába léptek, és van már videó eldőlő banánról, sajtról, pácolt heringről, megcsinálták Michael Bay és az Eredet stílusában, Minecraftban, és különféle zenéket alákeverve. Kattintás után rengeteg videó, készüljön fel lelkiekben.

És hogy mi a jó ebben az egészben? A YouTube-on legtöbb lájkot kapó komment fogalmazza meg legjobban: a kedvenc részem az benne, amikor eldől a palacsinta.