Így esik össze a világ legszebb nője

2013.10.08. 15:00

Másodszorra is a világ legszebb nőjévé választották a 28 éves Scarlett Johanssont, aki először 2006-ban nyerte el ezt a címet. Furcsamód ez épp akkor történt, amikor a mémvilág is felkapta a Glasgow utcáin összecsukló színésznőről készült animgifet, és mókás képek egész sorát készítette el belőle.

Johansson az Under the Skin skóciai forgatásán botlott meg és esett el, 2012. október 23-án. Erről a Reddit egyik szerkesztője, ianiandinosour készített néhány fotót, majd szeptember 28-án külön topikot nyitott a témának. A Scarlett Johansson Falling Down 1900 pozitív szavazatot kapott, több mint 100 kommentet szült pár nap alatt, és innen indultak az első animgifek is. A téma persze nem maradt meg a fórumon belül, a mémgyártók meglátták a potenciált Johanssonban.

Megint.

Nehéz eldönteni, hogy a Superman-köpenyes, az utcán dobolós, a delfinen ugratós, a náci nagygyűléses, vagy a James Bond-filmplakátot remixelő feldolgozás a legjobb, de nem is fontos; a galéria az online vizuális népköltészet sine qua nonja.  • Tippek
  • Hírek