Elkészült a Tökéletes Videoklip

2014.03.18. 17:02

Mitch McConnell amerikai szenátor, Kentucky állam képviselője 1985 óta. A 72 éves honatya éppen a 2014-es szenátusi választásokra készül, és a republikánus pár előválasztási kampányába be is szállt egy videóval március elején. Ez lenne az:

Semmi extra, már azon felül, hogy McConnell az első pár snittben az átlagpolitkusnál is sokkal-sokkal erőltetettebb és bárgyúbb mosollyal bámul a kamerába. Több sem kellett Jon Stewartnak a Comedy Central szatirikus híradója, a Daily Show műsorvezetőjének, aki a műsor legutóbbi apizódjában harsányan körberöhögte a klipet, különféle zenéket vágva a vigyorgó szenátor alá. A dolog működik, egészen bizarr és vicces például a Sound of Silence-re, a Whatta Manre, vagy az Everything I do, I do it for you-ra:

The Daily Show
Get More: Daily Show Full Episodes,The Daily Show on Facebook

Stewart nem elégedett meg ennyivel, meghirdette a McConnelling-projektet, hogy boldog-boldogtalan a szenátor videója alá vágott videókkal szórakozzon, jönnek is azóta a pályamunkák, YouTube-ra ezerrel. A kattintás mögött megmutatjuk a legviccesebbeket és legmeghökkentőbbeket, ha nem elég, még többet talál itt vagy itt.