Hogy szakadna meg miattad a Kacsamesék!

2014.10.22. 12:28

Természetes hogy az internetezők felháborodtak az internetadó ötlete miatt; legfeljebb azokat érhette meglepetésként a reakció, akik még nem láttak a cigiáremelések miatt csoportosan anyázó dohányosokat. Naná, aki az internet előtt ül, nyilván nem fog tapsolni annak, az előfizetési díja mellé még ugyanekkora adót is a nyakára tesznek.

Valószínűleg emiatt szokatlanul egységesek a reakciók, viszont az elemi felháborodás így is meglepő. Az olyan keserédes sablonok, mint a Nemzeti Internetbolt, szinte borítékolhatók voltak; azt is hamar kiszúrták, hogy a Pókember hálója és a (világ)háló azonos alakú szavak.

Hogy a Szomszédok mikor kerül a turmixba, csak idő kérdése volt, bár arra tippeltünk volna, hogy Vágási Feri fogja elpornózni a házat, nem Szelényi János. (Persze, mögötte nem állt ott Jutka sem, aki mindig ura volt az ilyen helyzeteknek.)

A kis felbontású pornószájtokat, rossz minőségű képeket és tömörített letöltéseket kínáló vállalkozásötleteknek született néhány klassz képes feldolgozása: a Low Budget Recska, illetve az Adoniszi Szépségű Miniszterelnök Úr Be Nem Töltődő Képe is ezt mutatják be. A tumblres Pengebácsi osztotta meg az 500 megabájtos Erzsébet utalvány fotóját, amitől a szemünk is könnybe lábadt; sikerült hungarikumot csinálni az online vásárlási utalványból! Ismét lehet ajándék az internet!

Internetes kommenteket ritkán szoktunk beválogatni a Mémeskútba, de ezúttal kivételt teszünk. Az Orbán Viktor Facebook-oldalára bekommentelt „Hogy szakadna meg miattad a Kacsamesék” egy annyira személyre szabott modern átok, hogy az már önmagában is figyelemre méltó. De azért is itt a helye, mert a Kacsamesék megszakítása a rendszerváltás utáni időszak egyik leghíresebb mémje volt.

És ha már az átkoknál tartunk, modemzárta előtt érkezett egy vadonatúj sértés:

Anyád olyan kövér, hogy több ezer forintba kerülne egy fotót feltölteni róla az internetre.