Azt a leborult jedikardját

2014.11.30. 19:51

Magyar alcíme Az erő ébredése lett (ezt a címet korábban ellőtték már egy regénynél 1999-ben, erről itt írtunk), 2015 december 18-én kerül a mozikba, a rendezője pedig az a J. J. Abrams, aki egy, a Star Wars-franchise-hoz hasonlóan híres sci-fi-sorozatot, a Star Treket is feltámasztotta. 

Lesz a filmben még egy lány, aki láthatóan otthonosan mozog a homokfutókon, és szerepelnek az eredeti trilógia legkedveltebb karakterei, azaz Han Solo, Luke Skywalker, Csubakka és Leia hercegnő is, sőt, a két vicces robot, C3PO és R2D2 is feltűnik majd a sok lense flare effekt között – írtuk korábban.

A legnagyobb kérdés az új Csillagok háborúja-résszel kapcsolatban mégsem ez.

Hanem az, hogy pontosan ki hadonászik és mivel 0:54-nél:

Illetve a legós változatban 0:49-nél:

A net népe már válaszolt is (a képre kattintva galéria). Egyébként rengeteget írtunk már az új előzetesről, főleg annak fényében meglepő mindez, hogy csak két napja jelent meg, a legizgalmasabb fejlemények mindenesetre:

Tessék, itt van a Star Wars VII - Az ébredő erő első előzeteseA nap, amikor kiderült, hogy az indexes gépeken nincs Quicktime, így egy Ipadet körbeállva kellett megnéznünk az Apple által kiadott új Star Wars-trailertA kis megtekintésMit csinált Csongor a történelmi pillanatokban?Túl sokat nem kellett várni az új Star Wars-trailer legós változatáigDarth Vader nem lehet többé Darth VaderIdegesíti a Star Wars VII magyar alcíme? Generáljon másikat!Tök ciki, a Star Wars VII egy gigabitlisz

Rubeles bónuszmém > > >

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek