Kormánypárti oknyomozás és death metál

2015.02.27. 14:03

2015-ben a magyar online médiakritika új értelmet nyert: már nem a média kritizál, hanem a médiát kritizálják halálra. A hírszolgáltatók között vannak olyanok, akiknek a munkásságához kár egy betűt is hozzátenni, hiszen önmagukban tökéletes alkotások. Viszont akkor sincs veszve semmi, ha valamihez hozzá kell tenni egy-két betűt vagy képet, hála az internetnek, a Photoshopnak és a rosszindulatnak.

Az MTVA arculatváltása március 15-re várható, és ennek már a promóciós kampánya is megkezdődött. Sajnos a PR fotók túl jó gúnyrajzvázlatoknak bizonyultak, és a közösségi médiában ott firkálták össze őket, ahol tudták. Ráadásul a mémművészek a Hír tévé Célpont című műsorának minap felmondott stábját is berángatták a vágólapra.

A beérkező pályaművek közül talán a legklasszabb az Új M1 – Ahol geciznek, ott geci vagyok! mottójú remix sikerült, ahol az összes műsorvezető arcát Orbán Viktoréra cserélték. Arcfelcseréléssel ekkora vizuális sokkot utoljára Chris Cunninghamnek sikerült összehoznia a Windowlicker videoklipjében. Viszont győztest hirdetni igazságtalan lenne, mert legalább ilyen kiváló darab a Kinder csokoládé újraértelmezése is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás