Újra feláll, működnek a reformok!

2015.07.16. 16:07

Elindult a kormány legújabb óriásplakát-kampánya. Ilyenkor szoktuk mondani, hogy megihlette a netezőket, de ebben az esetben az a valószínűbb, hogy már jóval a plakátok megjelenése előtt készenlétben állt a photoshop-nehéztüzérség, hiszen sejthető volt, hogy nagyon hálás lesz az alapanyag. Ráadásul hiába költött a kormány 600 milliót a kampányra, elég bénára sikeredett a kivitelezés – az egyik vicces plakát szerint azért, mert a normálisan dolgozó előző grafikus Simicska embere volt.

De nemcsak Káromkodó Lajos köszön vissza a plakátokon, ahogy az ilyenkor lenni szokott, Kis Grófótól Hitlerig a legkülönfélébb karakterek tűnnek fel rajtuk. A poénok nagy része nincs túlkomplikálva, csak szegény Vida Ildikónak van még ehhez is szüksége tolmácsra.

Kattintsanak a galériára, hiszen a magyar mémek működnek!

Ha úgy gondolja, hogy ilyeneket, sőt ennél jobbakat ön is tud, készítsen plakátmémet! Lent megtalálja a szöveg nélküli plakátokat digitális népművészeti szárnypróbálgatásaihoz, a kész eredményt a mémeskút levelesládájába várjuk. A legjobbakat kiállítjuk az Indexen.