Egylövetű, de kiváló poén a Trump rajzol

2017.02.01. 10:50

Rögtön az elején rögzítsük, hogy az alábbi mém a világ legegyszerűbb poénja: Donald Trump amerikai elnök eredetileg az egyik elnöki rendelet aláírásakor tartotta fel és mutatta körbe az eredményt, aztán egy éles eszű internetező megcsinálta belőle a Trump draws, vagyis Trump rajzol Twitter-csatornát.

A végtelenül egyszerű poén talán pont ezért működik sokadszorra is, és nyilván ha valakit felbőszít ez ahelyett, hogy röhögne egyet, annál jobb móka az egész.

Nézzünk pár példát. Az első Trump-rajz egy ház volt, nézzék csak, milyen szép:

A következő egy cica (itt már volt egy kis játék azzal is, hogy Trump nyilatkozataiban használt szókincse nem feltétlenül vethető össze a korábbi elnökökre jellemzővel, így lett a catből kat)

Volt még dinoszaurusz meg fa is, de az én kedvencem mindenképpen az, amin Trump saját magát rajzolja le, természetesen óriási kezekkel, mert neki, hiába mondják a rosszakarók az ellenkezőjét, szóval neki óriási keze van.

Természetesen az index saját internetes népművésze, szarvas sem maradt ki a mókából, a szívét szétfeszítő nemzeti öntudat minden dobbanását beleöntve alkotta meg az alábbi képet:

Untitled-1
Fotó: szarvas