Ideiglenesen áll a Soulseek

2003.02.10. 13:24
A Soulseek fájlcserélő hálózat napok óta áll, mivel a szolgáltatója figyelmeztetés nélkül leállította a szervert. Egy énekes bepanaszolta, hogy a számait a felhasználók odaadják egymásnak.
Február 7-én leállt a Soulseek fájlcserélő hálózat, miután egy magát Sapphirecutnak nevező énekesnő panaszt tett az anyagai szerepeltetése miatt. Mivel nem nevezte meg, mely számait fedezte fel a rendszerben, a hálózat üzemeltetői ezeket le sem tudták venni, viszont a felhasználóknak általános figyelmeztetést küldtek ki.

Ez a jelek szerint nem volt a művész ínyére, mert a Soulseek szerverét hostoló Verionál tett panaszt a szerzői jogai megsértése miatt. A szolgáltató az eset kivizsgálása helyett figyelmeztetés nélkül leállította a szervert és a Soulseek weboldalát.

Félnek, hogy visszaütnek az userek

A szolgáltatás üzemeltetői hangsúlyozzák, hogy az átmeneti elérhetetlenség nem jelenti azt, hogy a Soulseek megszűnt volna. Már megtalálták a megfelelő hostot, csak a papírmunka miatt húzódik az ügy.

A Soulseek üzemeltetői most amiatt aggódnak, hogy a hálózat hívei bosszút állnak Sapphirecuton, vagy a kiadóján. Az ilyen lépések a hálózat számára csak újabb problémákat hoznának. Ezért arra kérnek mindenkit, azzal segítsen, hogy a hölgy számait nem teszi fel a hálózatra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla