Gusztáv
3 °C
7 °C

Nyerjen Ön szilveszteri bulit, most!

2002.12.27. 11:50
Küldjön nekünk Photoshoppal módosított képeket, elegánsabban: digitális népművészeti alkotásokat és szilveszteri vacsorát nyerhet.
Ön, kedves Olvasó, bizonyára tisztában van azzal, hogy az Index rendszeres böngészésével már bekerült az információs társadalomért küzdők maroknyi élcsapatába. De! Ne elégedjen meg ennyivel! Csatlakozzon újdonsült akciónkhoz, amelyet ezennel meghirdetettnek tekintünk!

Az általunk újonnan megalakított Digitális Népművészeti Akadémia az Ön segítségére vár. Kutasson fel nekünk a magyar weben hazai vonatkozású grafikai alkotásokat: vicces Photoshop-portrékat Szalacsi Sándorról, Orbán Viktorról és Medgyessy Péterről, installációkat Waldóról, a WTC utolsó turistájáról (akit a brazilok majdnem elloptak tőlünk), de jöhetnek még módosított képek Anettkáról, Uhrin Benedekről, Fásy Ádámról, illetve, általánosabban fogalmazva: bárkiről.

Természetesen mindezt nem ingyen kérjük Önöktől, hiszen akkor miért is dolgoznának a mi érdekünkben. A beküldők közöt kettő darab, bulival egybekötött kétszemélyes szilveszteri vacsorameghívót sorsolunk szét (némiképp igazságtalanul, dehát mindenkinek nem tudunk adni), amit a Nagymező utcai Soho London étteremben lehet elkölteni december 31-én 21 órától. A menüt most itt hadd ne soroljuk fel, elég az hozzá, hogy 7 fogásos menüvel várja a hely a mi nyerteseinket, nonstop végtelenített latin műsorok kíséretében, Gerendás Péter házigazdálkodásával, tequila-kóstoltatással, tombolával, miegymással.

Mit kell tehát mindezért tenni? Először is, kattintson ide: dna@mail.index.hu, és az így megírandó levélbe másoljon bele legalább egy olyan érvényes URL-t (vagyis webcímet), ahol mi majd egy digitális népművészeti alkotást találunk. Szerzői jogok most nem számítanak, mivel az alkotást sem Ön, sem mi nem fogjuk ellopni arról a helyről, mindössze megnézzük, illetve, később - alkalmas időben - az összegyűjtött címeket fogjuk közzétenni.

Figyelem! Csatolmányt (azaz attachmentet) a levélben ne küldjön, mert ezzel azonnal diszkvalifikálja magát! A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akiknek levele: a/ legalább egy darab élő URL-t tartalmaznak, b/ nem csatoltak levelükhöz semmit sem.

További fontos szabály, hogy egy emailcímről csak egy pályázatot fogadunk, ha tehát Ön több levelet küld nekünk ugyanarról a címről, akkor mi Önt a versenyből kizárjuk jól!

A nyerteseket emailben értesítjük ki, valódi nevet tehát nem kell megadni!

A beküldési határidő: 2002. december 28. 18:00

A játékhoz jó szórakozást kíván

az Index XIII. Kerületi Végrehajtó Bizottsága

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!