Egymillió dollárért kínálnak egy Sarah Palin által aláírt Xboxot

2009.10.07. 08:41
Több mint egymillió dollárért kínálnak egy Sarah Palin volt alaszkai kormányzó aláírásával ellátott Xbox 360 játékgépet az eBay internetes aukciós oldalon.

Szerdán még egyetlen licitet sem tettek a 2008-as elnökválasztáson a republikánus párt alelnökjelöltjeként indult politikusnő kézjelével ellátott gépre. A játékgépet egy kanadai férfi kínálja az eBayen, aki július 24-én íratta alá Sarah Palinnel az Xboxot egy alaszkai pikniken, két nappal azelőtt, hogy Palin váratlanul lemondott Alaszka kormányzói posztjáról. A tulajdonos, David Morrill három fényképet is felrakott az oldalra, amelyek az aláírás pillanatát örökítik meg.

A tárgyat először augusztus negyedikén rakta fel az aukciós oldalra Morrill, de az eBay levette azt, különböző indokokra hivatkozva. Az oldal üzemeltetői először a megfelelő leírás és a fénykép hiányát kifogásolták, majd ennek teljesítése után azért vették le, mert a fizetést intéző cég nem tudta feldolgozni a túl nagy összeget.

A kanadai férfi szerint mos tmár mindent feltételt teljesített az eladáshoz. Az 1,1 millió dolláros kezdőáron kínált gépre október 15-ig lehet licitálni.  • Tippek
  • Betét