16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

Önök nem unják a viccelődést Schmittel

2012.03.29. 19:06

Kedden összeszedtük, hogy milyen internetes alkotások készültek Schmitt Pál köztársasági elnökről, amikor felmerült ellene a plágiumvád. Akkor arra kértük olvasóinkat, blokkoljanak a mémgyárban, és készítsenek hasonló alkotásokat. Jöttek is szép számmal, szerdán meg is jelentettünk a beérkezett munkák javából egy galériát. Azt hittük ezzel vége, de a Schmitt-mém nem csillapodik, továbbra is rendületlenül áramlik a user generated content a postaládánkba.

Nem csoda, hogy még egy galériányi összejött a képekből. Volt, aki a Károlyi-szoborba vizionálta a köztársasági elnököt, más feltalálta a Schmittzert, és akadt olyan olvasó, aki Dr. House szállóigéjét értelmezte újra nagyszerűen.

Több galériát nem csinálunk, tehát köszönjük, nem kérnénk több Schmitt-poént – persze az internet megfelelő oldalaira attól még lehet pakolni az újabb műveket. Már csak azért is, mert a jelek szerint Schmitt Pál végérvényesen mémmé vált, President Bizarróként már a legismertebb mémkészítő oldalra, a Meme Generatorra is felkerült. Ezen  kívül a fenti galériában is megfigyelhető, hogy sokan készítették el egy-egy ismert netes mém – például Yo Dawg, In Soviet Russia vagy The Most Interesting Man In The World – schmittes verzióját.  • Hírek
  • Hírek