Jónás, Renátó
4 °C
10 °C
Index - In English In English Eng

Archívum, halál, meztelen nők

2001.07.27. 17:29
Tehát: először is bemutattuk, hogyan kell figyelemfelkeltő címet adni, egyébként pedig arról van szó, hogy mostantól rendesebb archívum áll azoknak a nyilvánvalóan mazochista olvasóknak a rendelkezésére, akik régebbi Index-anyagokra is kíváncsiak.
Az archívumüggyel régóta kínlódtunk, sok olvasó kifogásolta, hogy a régi cikkek megtalálhatatlanok. Na, most úgy tűnik sikerült valami használhatót összehozni, kérjük, nézzék meg, próbálják ki, ezen a helyen elérhető.

A címlapról úgy találnak bele, ha rákatintanak a Percről percre fejlécében lévő 24 óra linkre. Ekkor a legutóbbi 24 óra indexes anyagaihoz juthatnak, mint eddig, de ottan, a bal oldali hasábban már megtalálják azt az keresődobozkát, amellyel kereshetnek dátum, szerző illetve kulcsszó szerint. (A kulcsszavas keresés nem az egész cikk szövegében, hanem csak a az első bekezdésekben - leadekben - és a címekben keres, hogy gyorsabb legyen.)

Egyébként minden cikkoldalról és rovatcímlapról elérhető az archívum, a bal oldali menükben ott van. (Mindig az aktuális rovat archívumára juthatnak így el, onnan lehet a már emlegetett kis keresődobozzal továbbnavigálni, vagy ahogy Palik László mondaná: tovahaladni.)

Reméljük mind küllemében, mind technológiai és tartalmi megoldásaiban rendkívül magasszínvonalú, innovatív és bravúros szolgáltatásunk elnyeri az Önök tetszését, és akkor majd jól nem írnak panaszos leveleket erre a címre: archiv@mail.index.hu

Mindenkit szeretettel csókoltat
az Index Archívumfejlesztési, Bulvárcímadási és Szolgáltatásbejelentő szakcsoportja!