Judit
3 °C
7 °C

Leállt a MySpace

2006.07.24. 11:04
A hivatalos indoklás szerint áramkimaradás miatt elérhetetlen a világ legnépszerűbb közösségi szolgáltatása.

Áramkimaradás volt azon a területen, ahol a MySpace-t kiszolgáló szerverpark is található, s ennek köszönhető, hogy a szolgáltatás órák óta elérhetetlen.

Tom Anderson, a MySpace elnöke megerősítette, hogy áramkimaradás okozta a leállást, de már dolgoznak a probléma megoldásán, s nemsokára ismét elérhető lesz a világ legnépszerűbb közösségi szájtja.

A hír kapcsán többen felvetették, hogy a háttérben talán más okok is szerepet játszanak, ugyanis nehéz elhinni, hogy egy akkora szolgáltatást, mint a MySpace mindössze egy szerverpark szolgáljon ki.

A Mashable szerint először valóban csak néhány órára volt elérhetetlen a szolgáltatás, majd lassan kezdett magához térni, ám ekkor ismét leállt.

A MySpace ma már a legnépszerűbb amerikai webszájt, mely megelőzi a Google-t és a Yahoo-t is, derült ki a Hitwise nemrégiben készített kutatásából. Az amerikai netezők látogatásainak (visits) 4,46 százaléka már a MySpace-en realizálódik.

A ma már több mint 95 millió felhasználóval rendelkező amerikai közösségi szájt nem pusztán ismerősök bejelölgetése miatt népszerű: a tagok saját blogot készíthetnek, publikálhatják zenéiket és videóikat, valamint képeket oszthatnak meg egymással.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?