A blogok felé nyit a T-Online

2006.06.16. 13:45
Alig száradt meg az iWiW-felvásárlást szentesítő papír, a T-Online újabb webkettes szegmens, a blogszolgáltatás felé nyit.
Úgy tudjuk, igazak azok a blogokban terjedő pletykák, miszerint a T-Online és a Blogter partneri megállapodást kötött egymással. Forrásunk ugyanakkor azt cáfolta, hogy a magyar blogszolgáltató felvásárlásáról lenne szó. A megállapodást állítólag hétfőn jelentik be.

Úgy tudjuk, az Origo és a Blogter tartalmi együttműködésére is kiterjed a megállapodás, vagyis várhatóan a Blogter lesz az Origo blogszolgáltatója. Ezzel együtt a blogszolgáltató valószínűleg megőrzi saját arculatát, vagyis nem olvad be a T-Online-ba. Sem a T-Online, sem a Blogter részéről nem kívánták kommentálni a híresztelést. Az ősszel startolt Blogterbe novemberben az angol HUB Capital Investment fektetett be, így a cég alaptőkéje akkor 72,5 millió forintra emelkedett.

Szintén mai hír, hogy a Magyar Telekom felvásárolta a KFKI-t. Nemrégiben pedig a T-Online vásárolta fel az iWiW kapcsolatépítő szájtot.  • Hírek
  • Támogatások