Emőke
-4 °C
9 °C

Schwarzenegger DNS-e az interneten

2004.05.24. 14:17
A kaliforniai kormányzó az egyik nyilvános fellépésén állítólag szemétbe dobott egy félig elfogyasztott cukorkát. A rendkívüli trófeát valaki nyomban kihalászta, és megkísérelte elárverezni az interneten.
Az Ebay online aukciósház oldalain 'Schwarzenegger DNS-e' címmel valaki megpróbálta elárverezni a kaliforniai kormányzó félig elszopogatott toroktisztító cukorkáját.

"Birtokomban van az adott személy DNS-mintája" - állt a Schwarzenegger által félig elfogyasztott cukorka leírásában. Az árverés kezdeményezője szerint a becses darabot személyesen halászta ki a szemetesből, ahova a filmsztár hajította.

Testrész nem játszik

Az Ebay-re feltett képeken a fentiek bizonyítékaként látható volt a kaliforniai kormányzó által félig kivégzett cukorka képe. Az Ebay azonban a hétvégén eltávolította a teljes ajánlatot, mivel a szabályzatuk szerint "nem engedélyezett a testrészek árverezése".

"A nemzetközi sztároktól származó relikviák gyűjtői számára itt a kihagyhatatlan alkalom" - írta a cukorka kísérőszövege. Az AMF814 nicknevet használó eladó elmondása szerint Arnold Schwarzenegger egyik nyilvános fellépésén közelről látta, ahogy a kormányzó szemétbe dobta alig használt toroktisztító cukorkáját, ezért a trófeát rögtön ki is bányászta onnan.

Szívesen fogyasztja

A kaliforniai kormányzó irodájában megerősítették, hogy az 56 éves osztrák származású politikus-filmsztár rendszeresen fogyaszt toroktisztító cukorkákat, írta az APA hírügynökség. Az Ebay-en jelenleg további 115, Schwarzeneggertől származó szuvenírre lehet licitálni.