Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Kárpátok Bondja közbelép

2002.08.16. 16:43
Ha Önt érdekli vagy nem érdekli az ügynökügy, de szereti a tréfás animációkat, tekintse meg Medgyessy Péter szt tiszti kalandjait a világ körül!
Szórakozzon jó előre! Együtt a családdal, együtt a nemzettel tekintse meg, hogy a magyar miniszterelnök múltjának homályos foltjait vektoranimáció segítségével!

d209bond
Jelenet az akciófilmből
Ügyes kezű flesserek keze alatt végre életre kelt a D-209 mondakör és olyan kecsesen olvadt bele a James Bond szüzsébe, mint sarki nyúl a szűz hóba. De, hogy!

A cselekmény dióhéjban. Medgyessy Péter minden ismert közlekedési módot kihasználva (igen, egy alkalommal harckocsin is), küzd a nemzet érdekeiért valódi idegen ügynökök ellen. A cselekmény adrenalinfakasztó lendületét egyedül a Bond-főcímzene ska feldolgozása képes kicsit lassítani, amellyel kapcsolatban az Index Egzotikus Zene és Energiaitalkutató Szakcsoportja rövid hálálkodó közlemény kiadására készül.

A történet végét nem árulhatom el, de D-209 egy űrrakétán menekül a silóként funkciónáló Országházból, amelynek kupolája Monty Pythonos stílusban egyszerűen félrebillen a fellövés előtt.

Ha Ön nem szereti a tréfát,
az ügy komoly részleteit
megtalálja itt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!