Tekla
9 °C
20 °C

Keleti part

2002.10.14. 10:08
Szerezze Őn meg az interneten a szerzői jogilag kétséges státusú saját magyar South Parkot, amelyből kiderül, hogy mi okozza a hídblokádokat.
Az East Park egy korántsem hivatalos, de rendkívül magyar South Park. Aki valaha is látta az észak-amerikai falucska kiskorú lakóinak obszcén kalandjait bemutató animációs sorozat valamelyik részét, biztosan gondolt már arra, hogy mindez akár Magyarországon játszódhatna. Hát akkor tessék, itt van.

Kenny, Kyle, Stan, és Cartman nem itt élnek, de ha mégis, akkor programozással foglalkoznak, illetve programozás helyett meztelennős képeket nézegetnek, metált hallgatnak és vizualizációt nézegetnek. Az első epizód során hőseink a helyi közelmúlt egyik jeles eseményével, egy hídblokáddal szembesülnek a televízió által és azon nyomban kifejtik álláspontjukat.

Bár a történet összességében nem nevezhető izmosnak, kidolgozása kifogástalannak mondható. Az Index Online Filmnézegető tagozata így nagy örömmel vette tudomásul a film végén olvasható "ez még nem a vége" feliratot, és öszinte lelkesedéssel ajánlja letöltésre és megtekintésre a darabot.