Szilárda
-4 °C
3 °C

Fizetős spamszűrés a FreeStartnál

2003.09.18. 17:30
A FreeStart ingyenes internetszolgáltatás felhasználói szeptember végétől havidíj fejében vírus- és spamszűrést, illetve tűzfalas védelmet is kérhetnek, a NeoPhone prepaid kártyával pedig már internetezni is lehet.
Az EuroWeb Rt. tulajdonában álló FreeStart ingyenes internetszolgáltató szeptember 18-tól új szolgáltatásokkal jelentkezik. A FreeStart+ névre keresztelt szolgáltatásban emailvírus- és spamszűrést, valamint tűzfalas védelmet kínálnak az előfizetőknek. A postafiókok méretét 20 Mbyte-ra, a webtárhelyek méretét 40 Mbyte-ra növelték, az emailek átirányíthatók és WAP-on is elérhetők.

Havi nyolcszáztól

A FreeStart+ szolgáltatást a FreeStart felhasználói vehetik igénybe havi bruttó 800 forintos havidíjtól. A Start ADSL előfizetői számára a szolgáltatás ingyenes. A szolgáltatást a FreeStart regisztrált felhasználói szeptember 30-ig díjmentesen kipróbálhatják. A FreeStart alapszolgáltatása, a korlátlan és ingyenes internethozzáférés változatlanul díjmentes marad, a felhasználóknak csak a plusz szolgáltatásokért kell fizetniük.

A FreeStart+ szolgáltatás bevételeinek egy részét a cég átadja a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak. Az alapítvány az átadott pénzösszeget a Heim Pál Gyermekkórház életmentő felszereléseinek beszerzésére fordítja.

Az EuroWeb a szolgáltatóoldali vírus- és spamszűrést, valamint a tűzfalas védelmet az EuroWeb ADSL-előfizetők számára is bevezette, akik ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást.

Kártyás internet

Szintén újdonság, hogy már - a szintén az EuroWeb által kibocsátott - NeoPhone telefonkártyával is lehet internetezni. Ehhez a telefonos internet konfigurálásakor meg kell adni a kártyán található kódokat. Az internetezés költsége vagy teljes egészében - a telefondíjjal együtt - a kártyáról vonódik le, vagy csak az internetdíjat fizeti kártyával a felhasználó.

Augusztustól a NeoPhone kártyával már nem csak Magyarország területéről, hanem a világ számos pontjáról lehet telefonálni bármely országba oly módon, hogy nem a helyi díjszabás szerint kell hívást kezdeményezni, hanem a NeoPhone egységes tarifája vonódik le a kártyáról.

Például külföldről egy magyar vezetékes szám hívása percenként 99 forintba, egy magyar mobilszám hívása 159 forintba kerül. Ehhez fel kell hívni a külföldi - vezetékes vagy mobil - telefonról egy, az adott országban érvényes ingyenes számot, és meg kell adni a NeoPhone kártya hátoldalán található kódot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!