Olivér
4 °C
8 °C

Már lehet szavazni a legjobb magyar blogokra

2006.07.13. 13:48
Mától másfél héten keresztül lehet szavazni a legjobb magyar nyelvű blogokra a második Golden Blog-versenyen. Több indexes webnapló is bekerült a legjobb 100 közé.

A Golden Blog versenyen idén 11 kategóriában versenyeznek a magyar nyelvű webnaplók. Az első körben az internetezők küldhették be blogajánlataikat, majd a zsűri a beküldött több mint 2000 blogból választotta ki azt a több mint 120-at, melyekre mostantól lehet szavazni.

"A szavazás háromszintű, kategóriánként egy győztest hirdetünk. Szavaz a közönség, a hvg.hu és a bloggerek (tavalyi győztesek, blogszolgáltatók), a szavazatokat összesítjük. Mindhárom azonos súllyal szerepel az értékelésnél" - olvasható a verseny honlapján.

Idén a hagyományos kategóriák mellett megválasztják a legjobb új (két hónapnál fiatalabb) blogot is. A versenyben több indexes vagy Index-közeli blog is kapott jelölést. A Gasztroblog kategóriában indul a Művelt Alkoholista, a Szórakozás kategóriában a Csáp Géza, és a CommentCom, valamint a Praktikák kategóriában a Tékozló Homár.

A legtöbb jelölt és egyben a legnagyobb versengés is a Személyes blog kategóriában várható: 11 webnapló van versenyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?