Ilona
17 °C
32 °C

Már lehet szavazni a legjobb magyar blogokra

2006.07.13. 13:48
Mától másfél héten keresztül lehet szavazni a legjobb magyar nyelvű blogokra a második Golden Blog-versenyen. Több indexes webnapló is bekerült a legjobb 100 közé.

A Golden Blog versenyen idén 11 kategóriában versenyeznek a magyar nyelvű webnaplók. Az első körben az internetezők küldhették be blogajánlataikat, majd a zsűri a beküldött több mint 2000 blogból választotta ki azt a több mint 120-at, melyekre mostantól lehet szavazni.

"A szavazás háromszintű, kategóriánként egy győztest hirdetünk. Szavaz a közönség, a hvg.hu és a bloggerek (tavalyi győztesek, blogszolgáltatók), a szavazatokat összesítjük. Mindhárom azonos súllyal szerepel az értékelésnél" - olvasható a verseny honlapján.

Idén a hagyományos kategóriák mellett megválasztják a legjobb új (két hónapnál fiatalabb) blogot is. A versenyben több indexes vagy Index-közeli blog is kapott jelölést. A Gasztroblog kategóriában indul a Művelt Alkoholista, a Szórakozás kategóriában a Csáp Géza, és a CommentCom, valamint a Praktikák kategóriában a Tékozló Homár.

A legtöbb jelölt és egyben a legnagyobb versengés is a Személyes blog kategóriában várható: 11 webnapló van versenyben.