Eleonóra
-1 °C
2 °C

Szélessávú internet az Indextől

2004.12.14. 09:32
A jól ismert ingyenes internetszolgáltatás, az Indexnet mellett a szélessávú piacra is felírjuk magunkat: iDSL néven - az Externet Kft. mint technikai megvalósító közreműködésével - számos konstrukciót kínálunk mostantól, versenyképes áron.
A figyelmesebbek már kiszúrták a pár napja kikerült hirdetésbannereket: az Index, felbátorodva az ingyenes Indexnet sikerén, most már szélessávot is ajánl olvasóinak. A rendelhető konstrukciókról és azok igen szerény szinten meghúzott árairól a www.idsl.hu oldalon találhat részletes tájékoztatót, ahonnan az is kiderül, hogy nemcsak drót van a csomagban, hanem egy egész bőséges szolgáltatáscsomag: minimum három darab @idsl.hu -ra végződő email-cím, minimum 50 megabájt tárhely, tűzfalak, fix IP-cím satöbbi.

Árérzékeny típusú felhasználóink - és ki nem az? - gyorsan ragadják meg az egérkurzort és rendeljenek, mert a feltüntetett árak úgynevezett beetetés-jelleggel szerepelnek a listán, ami azt jelenti, hogy csak az első héten, 2004. december 17-ig beeső megrendelésekre érvényesek!

Szolgáltatásunkat csak a Matáv vezetékes telefonos területein tudjuk egyelőre nyújtani, reméljük, később javulunk ezen a téren is.