Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Elindult az Index fotómegosztó szolgáltatása

2007.11.06. 11:42
Havonta 250 megás tárhellyel, online képszerkesztővel és a blogokba ágyazható, automatikusan frissülő albumokkal indul az IndaFotó.

Az Inda, vagyis az Index körüli közösségi szolgáltatások legfiatalabb tagja az IndaFotó. A szájt elsődleges célja, hogy esztétikus környezetben, végtelen tárhelyet biztosítva nyújtson lehetőséget saját képek megosztására. Minden hónapban 250 megabájtnyi fotót tölthetnek fel a felhasználók, felső határ nincs.

Közösség és nyitottság

Az IndaFotóba feltöltött képek felcímkézhetők, albumokba rendezhetők, megkönnyítve ezzel a képcsoportok megosztását, rendezettebb tárolását. A szolgáltatás számos lehetőséget kínál a bloggereknek is.

A fotók, albumok beágyazhatók saját weboldalba, így akár az is megoldható, hogy blogunkon automatikusan frissüljön saját fotóalbumunk, vagy a minket érdeklő közösségi fotók köre. Az IndaFotó saját webes képszerkesztővel is rendelkezik. Így lehetőség van arra is, hogy a képeket méretre vághassuk, elforgathassuk külön program nélkül.

A szolgáltatás ingyenes, használatához egyszerű regisztrációra van szükség. Aki már használja a Blog.hu-t, az IndaVideót, vagy a VIPmailt, annak nincs más dolga, mint az IndaFotó fooldalán belépni IndaPass-szával, és lefoglalni egy felhasználónevet, mely alatt meg kívánja osztani fotóit a közösséggel, barátaival, ismerőseivel.

A fényképeket kommentezhetik és kedvencnek is jelölhetik a netezők, erről pedig a fotók tulajdonosa azonnal visszajelzést kap. Az IndaFotóval kapcsolatos fejleményekről, hírekről rendszeresen beszámol az Inda gépházblogja.

Bár a nemzetközi piacon létezik jópár, kifejezetten jól működő közösségi fotószájt, idehaza eddig inkább a tárhelyszolgáltatók biztosítottak lehetőséget digitális fényképezőgépekkel készült képek kezdetleges megosztására. Az IndaFotó jobb és felhasználóbarátabb szeretne lenni, mint a többiek, és persze magyarul van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek