Edina
-12 °C
-3 °C

Meztelen hírolvasók

2001.02.21. 11:13
Egy torontói médiacég megelégelte, hogy csak a botrányok és a vér szagára gerjednek a nézők, ezért híradói elé pucérra vetköző műsorvezetőkkel igyekszik becsatornázni a felnőtt lakosság jelentős hányadát.
Láttunk már jócskán olyan médiadolgozókat, akiknél nem a belbecs, hanem a külcsín a fontos. Arra azonban még nem volt példa, hogy egy sajtóorgánum kifejezetten szép külsejű, meztelenségüket vállaló újságírókat keressen. Egy torontói internetes lap ezt teszi.

A NakedNews.com ezen a héten tart felvételt azoknak a vonzó külsejű, egészséges munkatársaknak, akik hajlandók Torontóban letelepedni és nemcsak szellemiségüket, hanem testüket is adják az olvasóknak. A honlapon, amelyet elvileg csak 18 éven felüliek látogathatnak, eddig csak hölgyek voltak a műsorvezetők, de mint Kathy Pinkert médiaigazgató a Reutersnak elmondta, a női rajongók követelték a fiúkat.

Érdemes, mert a NakedNews.com látogatottsága rohamosan nő, decemberben még csak négymillióan, januárban már 5,6 millióan kattintottak oldalaira. "Most már tényleg az a hírprogram lehetünk, amely nem rejt el semmit" - mondta Pinkert asszony.

Az interjúkon még nem kell a jelölteknek meztelenkedniük, a fürdőruhás szereplés is megteszi. Az újságírói tapasztalat nem feltétel. "Mélyvízbe" majd akkor dobják őket, ha megfelelnek.