József, Bánk
-6 °C
0 °C

Generáljon hülyeséget!

2005.03.22. 16:55
A 'Mennyire vagy bamba?', a 'Milyen típusú részeg vagy?' és a 'Melyik közelgő nukleáris katasztrófa túlélője vagy?' tematikájú tesztek közvetlen közelében, a Rum és majom weboldalon leltünk rá a minden munka- és szabadidőt felemésztő szórakozásra, a névgenerátor-generátorra.

A Rum és majom webes játékok és tesztek oldala azért nagyszerű, mert órákig lehet rajta egészen nagy hülyeségekkel játszani.

Fikázza magát!

Ott van például a 'melyik kalóz vagyok'-teszt, vagy az a lehetőség, amellyel saját magunknak választhatunk gúnynevet, amit aztán a generált html-tagek segítségével elhelyezhetünk weboldalunkon, és ezzel állítólag (a tesztkészítők leírásának megfelelően) megkeseríthetjük saját életünket.

Mindezek közül kiemelkedik a névgenerátor-generátor szolgáltatás, amelyet a szájt üzemeltetői saját bevallásuk szerint azért hoztak létre, hogy kielégítsék az olvasók nevekkel, és névváltoztatásokkal kapcsolatos vágyát.

Gyurcsány Ferenc=Nagy Fényességű Íjász

A névgenerálás ugyanis sokak titkos perverziója, éppen ezért az egészen hihetőnek tűnő, japán írásjeleket is felvonultató japánnév-generátor hihetetlen népszerűségnek örvend. A program révén kiderül, hogy ha például Önt Kovács Jánosnak hívják, akkor az japánul Kawazoe Ren, vagyis folyómenti lótusz, de az is megvilágosodik, hogy miniszterelnökünk, Gyurcsány Ferenc nem más, mint Yumi Taiki, vagyis a nagy fényességű íjász.

A komolykodó japánnév-generátor mellett megtalálhatjuk a 'fehér hülyegyerek feketerapper akar lenni'-névgenerátort, de a pénisznév-generátort is.

Generáljon Ön is!

A névgenerátor-generátorral bárki generálhat generátort és aztán nevethet, hogy milyen vicces.

Mi is ezt tettük, készítettünk egy gyerekelnevező-generátort, hogy mostantól senkinek ne kelljen a vezetéknevéhez napokig keresgélnie a Ladó-féle utónévkönyvben. A gyerekelnevező elvégzi Ön helyett a piszkos munkát, csak kattintania kell. Ráadásul még azt is megtudhatja, hogy ha miniszterelnökünknek, a Nagy Fényességű Ijásznak legközelebb gyereke születik, akkor jár legjobban, ha Pistikének nevezi el.