Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Jacko, a hálóvető és a gyerekek

2005.03.23. 11:00
Az irodai túlélési esélyek fokozására kiválóan alkalmas interaktív játékra bukkantak az Index mélyböngésző bandériumának tagjai. Ezt önnek is meg kell tudnia.

Meg kell jegyeznem, hogy nem vagyok hajlandó rosszat gondolni Michael Jacksonról. Nem tréfálkozom sem az akármilyen bőrszínén, ráadásul arról sem vagyok meggyőződve, hogy pedofil, pedig arról elég könnyű meggyőződve lenni.

Hiába futol
Kérem ne folytassa a prezentáció olvasását, ha a popzene királyának kilencvenes években kiadott bármelyik dala bemozdította valamelyik végtagját. Sőt, egyáltalán...

Oknyomozásunk eredménye szerint jelenleg ez az egyetlen Jackós játék a neten. Szaktesztelőként szívesebben mélyedtünk volna el egy Janet Jackson életének fontosabb pillanatait bemutató flessben, de sebaj az Escape from Neverland is elég vicces egy darabig.

Feladatunk nem egyszerű: a gyerekek elszökdösnek Michael Jackson vidámparkosított birtokáról, a Neverlandről. Ennek megakadályozására tökéletesen alkalmas egy kézi hálóvető és némi koordinációs készség.

A menekülő gyerekek a Smooth criminal basszusalapjára sikoltva rogynak össze egy szép, virágos mezőn. Itt még semmi probléma. A Thriller alapjára komponált éjszakai elfogás azonban sajnos nagyon nehéz, olyankor könnyen megszökik a gyerek. Nem árulhatom el mi következik ezután.

Sok szerencsét, jó röhögést. Hau!