Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Webkamera előtt akasztotta fel magát

2009.01.28. 10:20
Egy fiatal, lengyel férfi születésnapján, webkamerája előtt kötötte fel magát. Az esetet többen látták, mert a férfi élő közvetítést adott az öngyilkosságról egy videós chatszobában.

"A helyi rendőrséget a chatszoba egyik résztvevője riasztotta, és azt állította, hogy a videós chatszoba egyik tagja mozdulatlan, és teste furcsa pozícióban látható. A szülőknek, akik a másik szobában aludtak, fogalmuk sem volt a tragédiáról"- mondta a Reutersnek Tadeusz Halas ügyész.

A zagorzi férfi néhány órával az eset előtt 27. születésnapját ünnepelte barátaival. "Azt mondta nekik, hogy előkészített egy saját születésnapi ajándékot. Azt is mondták, hogy a férfi különösen viselkedett és depressziósnak látszott" - tette hozzá Halas. Az eset vasárnap történt, a fiatalembert kedden boncolják.

Két hónapja történt egy hasonló eset Floridában. Akkor a Justin.tv-n fenyegetőzött öngyilkossággal egy floridai fiú, de eleinte senki nem vette komolyan. Ezután gyógyszereket vett be, de a szemtanúk csak több óra elteltével hívták ki a rendőröket. Mire rátörték az ajtót, már késő volt.