Bizarr növények az eBay oldalán

2003.02.14. 09:00
Az aukciós weboldalon eddig is számtalan bizarr termékjelent meg, ennek köszönhetően már nem is meglepő, hogy valaki egy vaginával rendelkező sárgarépát, vagy annak férfi párját próbálja meg értékesíteni.
A vaginával rendelkező répa büszke tulajdonosa az eBay oldalán leírta: egyszerűen nem hitt a szemének, amikor megpillantotta a földön heverő, éppen megfelelő hosszúságú sárgarépát, amelyen egy vagina formájú lyuk tátongott. Az aukció győztesének kívánság szerint elküldi a zöldséget, természetesen vigyázva a megfelelő csomagolásra, nehogy szállítás közben megsérüljön a becses darab.

A másik rendkívüli növényszobor egy férfitest alsó fertályát ábrázolja, pisilés közben. A tulajdonos elmondása szerint teljesen eredeti, földben nevelt, egészséges zöldségről van szó, és semmilyen extra trükköt nem alkalmaztak megalkotásához. Az eBay-en szereplő megjegyzés szerint a sárgarépa valószínűleg senkinek sem fogja megjavítani a nemi életét, ugyanakkor tökéletes Valentin-napi ajándék lehet. Aki pedig fel szeretné hívni magára a figyelmet, az szárítsa ki és akassza a nyakába.

Mindkét sárgarépa környezetbarát termék; garantáltan lebomlanak és tele vannak vitaminnal.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla