Auguszta
-7 °C
0 °C

Sistergős vektorok

2002.08.17. 18:29
Nem elég a Star Wars paródiákból? Az interneten található megannyi! Kacagjon Ön flash animáción! Tekintse meg a kifelejtett tréfákat, tekintse meg az egész trilógiát öt percben.
Yoda és R2D2 küzdelme a lézeres kulcstartóért
Ryan Simmons mindössze három éves volt, amikor a Csillagok Háborúját játszották a mozik, ennek ellenére apja tízszer is elvitte a filmre. Mire felnőtt, Ryanből professzionális rajzoló lett: öt évig a Warner Bros. illetve a Dreamworks filmjeibe rajzolt tüzeket és robbanásokat.

A szakember ezt követően a Neopets virtuáltamagocsi-portál számára állított elő karaktereket - a testileg és lelkileg megtört Simmons ekkor kedvelte meg a flasht.

Kisvártatva felesége arra kezdte unszolni, hogy találjanak ki közösen Star Wars tréfákat és animálják őket. A Leslie Nielsen típusú gegekkel operáló műveket a Starwarsspoofs.com címen lehet megtekinteni. Figyelem, kreativitásveszély! Önök is beküldhetik tréfás ötleteiket!

Star Wars Spoofs

Csillagos dudés

Baljós Dudék
Piaci elemzők szerint George Lucas űroperettjének pródiásos feldolgozásai közül magasan kiemelkedik a Star Dudes. Az örökbecsű makroflashért a Dude Studiost terheli a felelősség. Főbb ismertetőjegyek: minden szereplő azt mondja, hogy "dude"; az epizódok öt percben jelennek meg, de az erős tömörítés ellenére (fő fegyvertény!) semmi sem marad ki.

A Dude Studios teljesítménye nem maradt elismerés nélkül, már mindenütt voltak a nap linkje és szájtja - a Macromedia például 2000 márciusában választotta őket főlinknek. Aki évekkel ezelőtt látta a Star Dudes-t utoljára most is bátran kattinthat: egy animációban legalább fél év munka fekszik, de Lucasék ennél lassabbak, a Dude Studios művészei időközben végeztek a Baljós Árnyak dudésításával és már a Klónok támadásán dolgoznak.

Dude Studios

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!