Ágnes
-1 °C
2 °C

'Facsarj ki engem, Viki drága!'

2005.02.09. 11:50
Két hónapja üzemel a Szerezzmeg.hu, a vetkőzős pornópóker, a Kaland, játék, kockázat-könyvek és a Ki tud undorítóbb káromkodásokat?-elvre írt Szakadt Csöves játék törvénytelen gyermeke. Az Index kipróbálta a legújabb szexjátékot, kiderítette, hogy az emelt díjas sms még mindig jól jövedelmező iparág, és megtudta, hogy a Szevasz, van nálatok terasz? szöveg beválik a csajozásban.

"A csaj pont előtted áll meg, és elkezdi kötni a cipőjét. Hmmm, nem rossz, nem rossz - gondolod. Mit csinálsz?

 • 'Zavartan krákogok, hátha rám figyel.... '
 • 'Helló! Nem lehetnék fűző a cipődben?'
 • 'Szevasz! Van nálatok terasz?'
 • 'Helló!'

  'Fitness bébi' elcsábításához így kell hozzákezdeni, aztán ha elég ügyes a játékos, a szaunában végül teljesen meztelenül társaloghat.

  A cél a virtuális dugás

  A férfiaknak készített erotikus játék célja a virtuális dugás, jobb híján kommunikációs tréningnek álcázva. Az győz, akinek olyan jó a szövege (például: 'Nahát, tüskés hátú barátom, neked milyen szépek a szemeid!' vagy 'Facsarj ki engem, Viki drága!', esetleg 'Helló, nem lehetnék fűző a cipődben?' ), hogy képes vele lekényszeríti a virtuális lányról a bugyit.

  A lapozgatós Kaland, játék, kockázat-könyvekhez hasonlóan a játékos a kiindulótörténet (amely szerint ha igazi férfi vagy, részegen kelsz, részegen fekszel és igazán kínos, ha nem állsz szexuális viszonyban négy pluszmínusz két nővel) után négy eseményszál közül választhat (Éppenhogy 18, Fitness Bébi, Tisza-party, Boszi Tanya). Ha jól taktikázik, és elég sok emelt díjas sms-t küld, megkapja a nőt. A játszható történetek a helyszínek számát és a játék bonyolultságát tekintve különbözőek. Egy-egy sztori 300-500 különböző "helyszínt" tartalmaz, így a játékosok több megoldással is kísérletezhetnek.

  Szerezzmeg.hu

  Kapj meg mindent! - pénzért

  "Játssz velünk, és büntetlenül kipróbálhatod, mennyire értesz a nők nyelvén! Tedd próbára magad, ismerd meg, csábítsd el a legszebb magyar lányokat - és kapj meg mindent!" - szól a felhívás a Szerezzmeg.hu kezdőlapján.

  A játék kínosan sztereotíp, de a szövegek szórakoztatóak, egyszerű példamondatok az 'Annyira ciki, hogy már vicces' című tankönyvből.

  Aki mindent meg akar kapni, annak kreditekre van szüksége a továbblépéshez. Rendszerint a történet egy izgalmas pontján csak úgy tud továbblépni a játékos, ha költ. Ráadásul a férfisoviniszta sztereotípiáknak megfelelően a történet úgy van összeállítva, hogy az elcsábításra váró lányok lenézik azokat a férfiakat, akik nem vesznek ajándékokat. Így aki sikereket akar elérni, fizetnie kell. Egy kávé 1 kredit, egy jégkrém 4 kredit, a whiskey 10 kredit. Tíz kredit 160, negyven kredit 400 forintba kerül, és emelt díjas sms-sel lehet hozzájutni.

  Calippo jégkrém és számítástechnika

  Szecsődi Sándor, a Szerezzmeg.hu-t üzemeltető Concept Online Kft. kereskedelmi igazgatója az Indexnek elmondta, egy évig fejlesztették az erotikus ismerkedőjátékot, és a szövegeket is a szoftverkészítők írták. Véleményünk szerint így fordulhat elő, hogy az egyik történetben, a Tisza partján napozó Niki elcsábítása közben a dramaturgiai tetőpontban a játékos hosszasan érvel a Calippo jégrémet nyalogató lánynak a számítástechnikai tanulmányok jelentősége mellett.

  Szerezzmeg.hu

  "Felismertük, hogy az emelt díjas szolgáltatások Magyarországon jól megtérülnek, és úgy ítéltük meg, hogy érdemes fejlesztői erőforrásokat invesztálni a programba. A hangsúly a játékon, a "büntetlen" csábítás izgalmán van - képeket bárhol lehet nézegetni, az már nem érdekel senkit, viszont vetkőzős pókerrel még a mai napig is sokan játszanak" - fogalmaz Szecsődi.

  6500 regisztrált

  A fejlesztés költsége négymillió forint volt, az összegben a tervezéstől a programozáson át a saját fotók elkészítéséig és a történetírásig minden benne van. Ma már - két hónappal az indulás után - 6500 regisztrált felhasználóval büszkélkedik az oldal, amelyet a készítők a "lehetőségekhez képest sikeresnek" jellemeztek.

  "Kiválasztottuk a leginkább jövedelmező üzletágat, és az a szex volt" - mondja Szecsődi, aki szerint a programban számtalan továbbfejlesztési lehetőség van: eladhatják küldöldre, megcsinálhatják a nőknek szóló változatát, de az is lehet, hogy a szoftvert szituációs gyakorlatokon alapuló pszichológiai tesztprogramként látjuk egyszer viszont.

  Addig is marad a szex.