Sz. Sándor igaz története

2002.12.03. 11:07
Az internet jó, de az ellen nem véd. Fogadják szeretettel Sz. Sándor igaz és vérfagyasztó történetét! Kockáztassák meg, hogy soha többé nem röhögnek sem interjúján, sem kultuszán!
Sz. Sándor másnap felébred, újra átgondolja nyilatkozatát, úgy dönt legközelebb strukturáltabb lesz és nem törődik az objektummal, nem iszik, nyer autót, boldog házasság, ápolt gyep. Figyelem!

Ez sajnos aljas hazugság. Sz. Sándor igazi története egy nagyszerűnek nem igazán nevezhető vérdráma. Az irodista hölgy egy gigantikus mocsári pálma mögül néz. Először azt mondja, amit szeretne: nem ismeri. Állítólag megölte a feleségét, hangzik a riporteri felvetés. Meg, igen. Késsel, szivárogtatja ki az önkormányzat feje.

Tekintse meg galériánkat Klikk a képre!
A polgármester egyébként közelről ismeri Sándort, még a kilencvenes évek előtti időkből. Vízügyi jó munkásember képe rajzolódik ki, aki nem ivott többet, mint az átlagember. Azután egyszercsak agresszív lett és megtörtént az a szerencsétlen szúrás.

Letöltötte a börtönt, öt-hat évet, visszatért. Eladta a házát. Italozott. Megbetegedett, kerekeskocsiba kényszerült. Nem egyszer árokba vezette az elektromos járgányt. Jelenleg kórházban van. Elfekvőben, szivárog ki egy újabb adalék.

Legyen Ön együttérző! Ön kocsordi és szeretné minél rendesebb helynek érezni a lakhelyét. Milyen érzés e tragikus összefüggéssorozatban feltűnni, hogy (ad absurdum) ez alapján megondolnak Önre, ítélik meg? És ráadásul az egész állítólag egy vicc? Nem lehet könnyű feldolgozni.

Svájci sapka
Értesüléseink szerint az érdeklődők a szimbolikus fejfedőre az Anikó Divatáruboltban kérdezhetnek rá.
Egyébként elköltözött. Sándor is, Árpád is. Ez egy évtizede történt. Itt minden megváltozott. A riporterkommandó is meglepődik egy kicsit: tényleg megváltozott minden, alig ismerjük fel a dolgokat.

Az egész Fogarassy Árpád atombunkerével kezdődött. Már az is egyfajta vicc volt, amin az röhögött leghangosabban, aki leginkább félt a nukleáris világkatasztrófától. Sz. Sándornak annyi köze volt az objektumhoz, amennyi összefüggő információ leszűrhető híressé vált mondataiból. Ez önmagában vicces. Sándor fentebb vázolt karrierje ellenben cseppet sem tréfás, de részét képezi az interjú, ahogyan Kocsordon is van bunker és triplakapus székely emlékmű.

Az internet objektíve kiegyensúlyozott. Legyen szó Mahirról, Uhrin Benedekről, vagy a Tourist Guyról, minden spontán kiemelkedett webhősben van valami rendkívül vicces és rendkívül tragikus - vagyis rendkívül életszerű.  • Hírek
  • Hírek