Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Az új legvékonyabb androidos mobil a Sony Ericssoné

2011.01.06. 15:37

A Sony Ericsson ultravékony androidos mobillal jött a CES-re, az Xperia Arcnak nagyon jók a paraméterei. A legújabb andoridos oprendszer, a 2.3-as Gingerbread fut rajta, 1GHZ-es Qualcomm processzor van benne és 512 MB RAM. Nem dual core-os, mint az LG és a Motorola legújabb mobiljai, de a mai alkalmazásoknak ez is megfelel.

500x sonyericssonarc

Kijelzője nagyobb az átlagnál, bár a trendek azt mutatják, hogy egyre nagyobb kijelzőket készítenek a gyártók. Kijelzője tehát 4,2 inches, természetesen multitouch, 854x480 pixeles felbontással – ez utóbbival nem tűnik ki a konkurensek közül. Reality Displaynek nevezik a kijelzőt és azt mondják, hogy sokkal szebb képet ad, mint az eddigi kijelzők.

Amivel kitűnik, az a 8,1 megapixeles kamera, ami az első tesztek szerint nagyon jó képeket készít. A másik, amivel a mezőny fölé emelkedhez, az az ultravékony kialakítása, 8,7 milliméter vastag és csak 117 grammot nyom. A kötelező portokat is beleépítette a Sony Ericsson, hdmi, usb portot, illetve van benne wifi, bluetooth és természetesen 3G. A mobilhoz 8GB-os microSD-kártyát adnak, de a telefont 32GB-ig lehet bővíteni.

Már az első negyedévben meg lehet majd vásárolni néhány országban, köztük Japánban – itthon nagy valószínűséggel nem.

Via Gizmodo