Vegasi napló #3 – Ford Fairlane és pornó

2012.01.12. 09:12

„Sajnos Andrew Dice Clay programjába nem fér bele egy interjú” – mindössze ennyi jött válaszul arra a levélre, amiben minden udvariasságunkat és rábeszélő képességünket bevetve próbáltunk pár percet kérni Andrew Dice Clay, azaz Ford Fairlane idejéből. Clay éppen abban a kaszinóhotelban (a Rivierában) tart standup esteket, ahol a Las Vegas-i CES ideje alatt megszálltunk, ezért írtunk a menedzserének, de lepattintott bennünket. Pedig jó lett volna megtudni, Ford tartja-e még a kapcsolatot Zuzu Petalsszal. Persze nem is nagyon számítottunk más válaszra, Clay nehéz természet és nem túl jó a viszonya a médiával, ebben a videóban például a CNNfn élő adásában küld el mindenkit az anyjába.

ford

A Las Vegas Stripen egyébként szinte minden kaszinóban fellépnek standuposok (most Clay mellett például Lisa Lampanellinek és Rita Rudnernek van műsora), nagyon mennek még a Cirque du Soleil előadásai, sztriptízshow-k, swingkoncertek és a Blue Man Group nevű, nehezen értelmezhető produkció, amiben kék fejű emberek zenélnek csövekkel és ütőhangszerekkel.

Persze a CES idején mindezt elhalványítja a szintén januárban és szintén Las Vegasban tartott AVN Adult Entertainment Expo, a világ legnagyobb pornóipari szakvására. A Venetian kaszinó konferenciatermeinél találkozik a két rendezvény, és mivel mindig akadnak próbálkozók, az AVN-esek minden évben kiírják nagy táblákra, hogy a CES-es belépők nem érvényesek a pornóexpóra. Az újságírók azonban leleményesebbek: állítólag összeszokott párosok vannak már, akik a show utolsó napján nyakba akasztós belépőt cserélnek, és a geek megy pornót nézni, a pornós meg kütyüket.

Idén ez nem fog működni, mert évek óta most először az AVN nem egy időben lesz a CES-sel, hanem egy héttel utána – talán éppen a trükközések miatt, de az is lehet, hogy egy másik, kisebb pornókiállítás, az AdultCon az oka, amire nem akart rászervezni a konkurencia. Az AdultCon ugyanis január 12-én kezdődik, ráadásul éppen a Riviérában, ahol a szállásunk van. Bejutni nem tudunk majd, mert napközben a CES-en leszünk, meg aztán úgysem érdekel minket egyáltalán az ilyesmi, ráadásul mint megtudtuk, a helyszínen nem lehet regisztrálni, napokkal ezelőtt kellett volna. Ford Fairlane-nek volna erre egy frappáns mondata.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport