Az első szög a 3D koporsójában

2014.01.06. 17:33

A Vizio elkötelezte magát az ultra high definition, vagyis 4K televíziók mellett. Ez azt jelenti, hogy az általában olcsó tévéket árusító amerikai gyártó bemutatta első ultrafelbontású tévéit. Ezek 50 és 70 hüvelyk közöttiek lesznek, vagyis jóval nagyobbak, mint a mostani sorozat.

Kétféle árazásra készülnek, az olcsóbb paneleknél agresszív árpolitikát folytatnak, így valószínűleg megtartják népszerűségüket és első helyüket a piacon. Ugyanis Vizio tévékből adják el a legtöbbet az Egyesült Államokban. Lesz egy másik kategória is, a jobb panelek, itt jóval visszafogottabb árazást terveznek, de ezek a cég eddigi legjobb minőségű tévépaneljei.

A legfontosabb változás azonban az, hogy a Vizio teljesen felszámolja a 3D-t a tévéiben. Egyszerűen nem lesz benne ez a lehetőség. Merész lépés ez a gyártótól, de azt mondják, hogy a felhasználóknak nem fog hiányozni, hiszen már most sem használják ezt a funkciót. Hiába van szinte minden lapostévében 3D, nagyon kevesen nézik is ezt.

A jövő megmutatja, hogy a Viziónak volt igaza, vagy a többi gyártónak, akik most is szorgalmasan pakolják bele a 3D funkciót szinte az összes tévéjükbe.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM