Ivett, Frida
6 °C
16 °C

Kínos közjátékok a CES-en

2014.01.08. 10:39

Elképesztő technikai újdonságokat mutatnak be az idei Las Vegas-i CES-en, hiperfelbontású tévéket, repülő kütyüket, még kisebb chipeket. A gondosan megtervezett bemutatókat azonban néha megzavarja egy-egy nem várt esemény.

És itt nem olyanra kell gondolni, hogy elmegy az áram, vagy nem homályos a kivetítő. Néha maguk a résztvevők keverednek megrendezett vagy véletlen botrányba, hogy aztán napokig mindenki arról beszéljen.

A Samsung bemutatóján Michael Bay rendezőnek kellett volna arról lelkendeznie, hogy mennyire jók a cég ultra hd felbontású tévéi. Arra azonban úgy tűnik, nem készítették fel a Transformers rendezőjét arra, hogy a tévékről kell beszélnie. Amikor megkérdezték tőle, akciófilmek rendezőjeként miért fontos neki az új technológia, csak hebegett-habogott, majd megfordult és lement a színpadról. Nézzük meg a Verge videóját az esetről:

Michael Bay flips out at press conference CES 2014 (AUDIO WORKING)

A T-Mobile vezérigazgatója ennél sokkal jobban járt, igaz ő nem színpadon égett le, hanem egyszerűen belógott a rivális AT&T partyjára. Ez annyira nem tetszett az AT&T-seknek, ki is vezették a teremből John Legere-t.

Persze az egész szituáció nem előzmény nélküli, a két cég kapcsolata nem nevezhető barátinak. John Legere néhány nappal ezelőtt például kétségbeesett lépésnek nevezte az AT&T ajánlatát, hogy kétszáz dollárt ad azoknak az ügyfeleknek, akik átmennek hozzá a T-Mobile-tól. Az AT&T CES-es sajtótájékoztatója alatt is folyamatosan küldözgette gúnyos üzeneteit Twitteren az elhangzottakkal kapcsolatban.

Legere egyébként simán besétált a bulira, fényképezkedett a CNET újságírójával, Roger Chenggel. Az húzhatta ki a gyufát az AT&T embereinél, hogy John Legere T-Mobile-os pólót viselt a kabát alatt. De ez inkább csak ürügy lehetett.