Ez a poszt a következő Percről percre része:

Itt vannak a legjobb videók az E3-ról

Idén is Los Angelesre figyel három napon át a videojátékos világ, itt rendezik az E3 kiállítást, amin a játékkiadók megmutatják a következő egy-másfél évben a piacra kerülő kínálatukat. Az eseményről a helyszínről tudósítunk, ebben a cikkben pedig összegyűjtjük a show-n bemutatott legérdekesebb és leglátványosabb videókat, játékmenet-részleteket, előzeteseket.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Végre egy jó kis old school móka, a Nindendónál mintha megállt volna az idő 10 éves korunkban, amikor még minden vidám, színes, csupa Super Mario és a hercegnőről még nem tudjuk, hogy egy másik kastélyban van.

    Wii U - Mario Party 10 E3 2014 Trailer
  • A lengyen fantasy szerepjáték lassan eljut arra a szintre, hogy már nem a szegény ember Skyrimjeként emlegetik. Ez most nem előre renderelt trailer, hanem így néz ki akció közben a játék:

    The Witcher 3 - E3 2014 Gameplay Demo
  • A játék a készítői hivatalos definíciója szerint "filozofikus puzzle", és tényleg, a videó alapján kicsit a Portalra hasonlít. Bónusz, hogy a fejlesztő az a horvát Croteam, akik a Serious Sam-játékokat gyártották eddig, és hát azok bármilyen szórakoztatóak voltak, azt senki se foghatta rájuk, hogy filozofikus.

    The Talos Principle - Official Teaser Trailer
  • Nem is az az érdekes, hogy jön a Minecraft Playstation 4-re (bár hogy ki fog vele konzolon játszani az jó kérdés), hanem hogy ki hány kockafejűsített Sony-játékhőst ismer fel a videóban.

    E3 2014 Game Trailers - Minecraft
  • A Marvel szuperhősei, és személyesen Pókember is csatlakozik a Disney Infinityhez, aminek ugye az a lényege, hogy nem csak a játékért fizet az egyszeri szülő a gyereknek, hanem a hozzá külön kapható kis játékfigurákért is, amiket be lehet szkennelni a játékba. A koncepció persze valahol egészen zseniális.

    Disney Infinity 2.0 - Spider-Man Play Set Trailer - E3 2014
  • A Nintendo cuki verekedős játékának trailerében a két öltönyös úriember nem más, mint a cég felsővezetői, Satoru Iwata és Reggie Fils-Aime.

    Super Smash Bros. - E3 2014 Trailer [HD]
  • Úgy kéne már egy új, jó Alien-játék, mint egy falat kenyér, és ezt most az irónia legkisebb morzsája nélkül mondom. Bónusz infó: az Isolationt a brit Creative Assembly készíti, ahol egy csomó magyar is dolgozik!

    Alien: Isolation Official E3 Gameplay Trailer -- "Survive" [INT]
  • Az első világháború kitörésének centenáriumára emlékezik az Ubisoft egy édesbús, szerintem Jean-Pierre Jeunet Hosszú jegyessége által is ihletett lövészárkos játékkal; ami elszakított barátokról, harctéri drámákról és egy hűséges kutyusról szól. A megható trailer nem sok támpontot ad nekünk a játékmenettel kapcsolatban, de annyit azért lehet tudni, hogy kalandjátékról van szó, amiben hét karaktert kell mozgatni. 

    Édesbús Első világháborús játék
  • Ha Hollywood az istennek nem engedi el a Gyűrűk ura-pénzjegynyomdát, a játékfejlesztők miért tennék? A Shadow of Mordor, hm, hát nem arról szól, hogy a hobbitok békésen pipázgatnak és napi 13-szor uzsonnáznak a Megyében.

    Shadow of Mordor - Xbox One/Xbox 360 Official E3 Trailer
  • Tegyük félre kicsit az óriásszörnyeket, óriásrobbanásokat és óriásfegyvereket, itt egy jó kis horgászszimulátor Playstation Vitára.

    Reel Fishing: Master's Challenge - Teaser Trailer
  • Rutin atombomba-szórásba beleszóló bazi nagy óriásrobot a teaser videó főszereplője, ha van isten, a játékban majd utóbbit kell irányítanunk.

    Dreadnought Teaser Trailer
  • A Polygon szerkesztői összevágták egy rövid videóba az eddig megjelent legkeményebb előzeteseket, szigorúan a 18-as karika jegyében. Tényleg furcsa, hogy fel sem emeljük a szemöldökünket, ha az egyik videóban valaki puszta kézzel töri el a másik nyílt gerincét, de amikor ilyen koncentráltan ömlik az arcunkba a látvány, már egy kicsit kínos is, hogy mikkel bírunk néha játszani.

  • Továbbra sem kell attól félni, hogy a szörnykaszabolós játékok hamarabb tűnnek el a boltokból, mint a kávébab vagy a csokoládé. A Bloodbourne azonban azért érdekes, mert az a From Software készíti, aki a Dark Souls-sorozat, vagyis a jelen és a közelmúlt legszívatósabb játékai mögött is áll. Ráadásul mintha sárkányok lennének itt, és amiben sárkány van, az jó.

    Bloodborne | Official Trailer E3 2014 (HD 1080p)
  • Mit is lehetne hozzátenni ahhoz, hogy kedvcsináló bemutató videó érkezett a Doom nevű klasszikus legújabb részéhez? Talán annyit, hogy a tény, hogy ez a játék készül, a játékipar egyik legrosszabbul őrzött titka volt már eddig is. Arról sajnos most sem tudunk meg semmit, hogy milyen lesz valójában a program, de ez idén szerintem már senkit nem lep meg.

    Doom E3 reveal teaser trailer
  • A Littlebigplanet korábbi részei nem voltak igazán átütő platformjátékok, viszont a pályaszerkesztési és -megosztási lehetőségek terén verhetetlen volt. A Playstation 4-re készülő új rész kompatibilis lesz a PS3-ra készített pályákkal, így már a lemez behelyezése után is kábé 8,5 millió letölthető szint közül választhatunk. Lakatlan szigetekre igazi álomjáték.

    LittleBigPlanet 3 - E3 2014 Announce Trailer (PS4)
  • Na ez egy nagyon fura izé, közösségi játék- és világépítő alkalmazás. van egy olyan gyanúm, hogy a Minecraft sikere ihlette valahol nagyon mélyen, csak aztán addig öntötték rá a rajzfilmes effekteket, míg teljesen megfelelt a kommersz közízlésnek.

    Project Spark E3 2014 Trailer
  • Így neveld a sárkányodat kicsit vérgőzösebb kiadásban, erős japán beütéssel, a szokásos óriásszörnyekkel.

    Scalebound announce trailer
  • A cím magyarul annyit tesz, körforgalom, és egy vadul pörgő limuzint kell vezetnünk benne, mert miért ne. Kemény világ ez az indie játékfejlesztés, na.

    Roundabout
  • Ilyen szürke és nyomasztó játékot ma már nem fog látni. Vagy ha igen, akkor őszinte részvétünk. A szintlén nem éppen kicsattanóan vidám Limbo készítőinek új alkotása.

    Inside - Debut Trailer
  • Ha hiszik, ha nem, ennek a játéknak tényleg ez a címe. Csak emiatt került ide, egyébként szóra sem érdemes.

    Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Trailer
  • Ritkán sikerül olyan szinten felidegesíteni a komplett játékostársadalmat, mint a Mass Effetc fejlesztőinek sikerült a trilógia lezárásával. A logikus folytatás: jön a negyedik rész. Sokat mondjuk még nem mutatnak meg belőle.

    Mass Effect 4 Sneak Peak Trailer [E3 2014]
  • Ez egy japán játék remake-je, régi Xboxról újral; az eredeti egy fura, kártyajátékra alapuló akció-stratégiai játék volt, ellenben az új trailerében két természetfeletti lény a földszintig amortizált Manhattan romjain párbajozik. Indul a csata a valóság feletti uralomért. Vagy valami ilyesmi.

    PHANTOM DUST Cinematic Trailer [E3 2014]
  • 12-es korhatárkarika ide vagy oda, van benne szexjelenet is! Persze csak illedelmesen, takaró alatt, kereszténydemokrata pózban.

    The Sims 4 - Trailer "Stories" [HD] E3 2014
  • Igen, volt már az új AC-előzetes, de ez nem az még egyszer, hanem külön trailer a kooperatív módhoz, bónusz arisztokratákat lincselő csőcselékkel.

    Assassin's Creed Unity Coop Trailer [E3 2014]
  • Walking Dead + DayZ + egy kis kikacsintás a címben a madárinfluenzára + ??? = profit! Legalábbis valami ilyesmi lehet a terv a Sony háza táján a H1Z1-gyel.

    H1Z1 (PS4/PC) - E3 2014 Trailer
  • Ha egy mondatban olvasom, hogy legó meg hogy batman, automatikusan beugrik a LEGO Movie, és 8-12 órán át megy a fejemben végtelenítve, hogy everything is awesome. Szóval erről a játékról meg trailerről most nem is tudok egyebet elmondani. Everything is cool when you're part of a team, sálálálálá.

    LEGO Batman 3: Beyond Gotham - E3 2014 Trailer
  • Sir Galahad és a Kerekasztal lovagjai az ipari forradalom kellős közepén, a viktoriánus korabeli Londonban vérfarkasokat mészárolnak halomra, engem speciel már itt megvett a játék kilóra, a trailer már nem is kellett hozzá. Önök azért nézzék meg.

    The Order: 1886 | E3 2014 Full Trailer | PS4
  • AZ ÖSSZES PÉNZEMET ELVEHETI A TURTLE ROCK.

    Az Evolve-ot várom a legjobban az idei felhozatalból. Fogta a Turtle Rock a Left for Dead legdurvább, gurgulázós tankfightjait, és önálló játékot csináltak a csoportos megsemmisülés élményéből. 4+1 játékos, lövöldözős coop lesz, amiben négy vadásznak az ötödik játékost kell leterítenie. Ilyen egyszerű lesz a képlet. A többi kiderül a videóból.  Az E3-on most négy új classt, és EGY KRAKENT mutattak be.

    Evolve - E3 Kraken Trailer
  • A Second Son folytatása jön idén, a felütés még mindig kb. az, hogy nem kaptuk meg az X-Men jogait, hát csinálunk magunknak mutánsos, emberfelettierős, természetfelettis akciójátékot, és mindenki jól jár.

    inFAMOUS First Light | E3 2014 TRAILER
  • Ahogy az lenni szokott, az új Battlefield-epizód előzetese már megint kiemelkedik az E3-mezőnyből, ha a játék csak fene olyan hangulatos lesz, mint a trailer, már jól jártunk. Grandtheftautósodik a Battlefield!

    Battlefield: Hardline Gameplay Trailer - E3 2014